De VOETBALVROUWEN van DVVC.

26 mei 2021 13:30


Kijk ze shinen! Eindelijk weer met het team het veld op. Wat hebben ze dat gemist. Tuurlijk hebben ze elkaar wel gezien, zochten deze en gene elkaar op om “te trainen”, maar als team, als eenheid, gezamenlijk, dat voelt toch anders.
Al jaren is het dames zondagteam een vaste waarde binnen DVVC. Een team waar plezier en sociaal actief samen zijn hoog in het vaandel staat.
Een team waarbij in het seizoen voordat Corona de boel verstoorde alles zo mooi samen kwam. Dat door training, plezier, inzet, teamcohesie en de wil om te winnen zich in de eerste helft van het voetbaljaarseizoen, naar de 2e plek van het podium knokte. Dat ook de 2e helft gedreven, haast furieus, van start ging met mooie resultaten. En toen kwam het voetballeven van de dames stil te liggen. Balen! En dat is een understatement. Nu de seinen weer groen(er) kleuren konden deze Groen-Witte dames dan ook niet langer wachten en verschenen ze, sommige met wat extra coronakilootjes andere wat strammer en stijver, maar allen met een flinke dosis trainingswil, plezier en opluchting dat ze weer “mochten” dinsdagavond weer op de velden van ons Sportpark.

Of dat toch een tikje ‘spannend’ was? Jazeker, niet in de laatste plaats omdat het de gehele dag door al bij tijd en wijle met bakken uit de hemel kwam. Blijft het storten, zijn de velden wel bespeelbaar, gaat de training wel door … Ja die ging door, en dat hebben ze geweten. Lanterfanteren was er niet bij. Alles kwam weer aan bod. Conditie (ai daar moet aan gewerkt worden), Techniek (gelukkig nog niet verleerd), Partijtje (lekker ‘ouderwets’ elkaar aftroeven, de trucjes dus ook nog niet verleerd LOL). En het plezier, vooral het plezier in en van het voetbalspelletje, dat was weer helemaal terug. Ehh wacht eens: Hoezo terug? Het is nooit weggeweest bij de VOETBALVROUWEN van DVVC.

Eenzaam hoeven deze, in de competitie op zondag voetballende, DVVC vrouwen zich binnen de club, zeker niet te voelen. Komend seizoen krijgen ze gezelschap van een op zaterdag voetballend vrouwenteam. En laten we niet vergeten dat bij DVVC ook een 7x7 VROUWENVOETBALTEAM zijn wedstrijden draait op vrijdagavond.
Dus beste dames uit Dongen en omstreken allen die overwegen het voetballen (opnieuw) op te pakken: Waarom zou je wachten op een nieuw seizoen? Er zijn in Dongen al 3 teams waar je zo bij aan kunt sluiten.
* DVVC Dames 1, traint op dinsdagavond (20.00u/21.30) en speelt zijn wedstrijden op zondagmorgen.
* Een nieuw DVVC Damesteam (Voormalig MO19), traint op maandag- en woensdagavond (19.30/20.45u) , en gaat de competitiewedstrijden spelen op zaterdagmiddag.
* DVVC Dames 30+1, speelt half veld, 7x7, 1x per 14 dagen op vrijdagavond.
De keuzes en mogelijkheden zijn per direct aanwezig. Wacht niet af. Kom kijken, meetrainen, sfeer proeven. KORTOM: Onderneem actie en Start nú.

Wij verwelkomen alle meisjes en vrouwen met voetbalplannen graag op ons Sportpark. GRATIS en VRIJBLIJVEND komen trainen kan bij DVVC altijd 3x. Wachten op open- of speciale trainingsdagen is niet nodig. Meld jezelf even aan of kom gewoon langs. De poort staat open! Oh ja en heb je geen voetbalschoenen? Geen probleem. DVVC heeft een voetbalschoenenuitleenbank (mooi scrabble woord LOL) (t/m maat 40 aanwezig) dus dat excuus om niet te komen gaat bij DVVC niet op. Wees welkom, om te kijken én om (meteen) mee te trainen. Tot Ziens voetballiefhebbende meiden en dames, tot ziens op ons Sportpark aan de Sportlaan. De voetbalvelden wachten op jullie. 

IMG-20210525-WA0011.jpg

  IMG-20210525-WA0010.jpg 

IMG-20210526-WA0004.jpg

IMG-20210525-WA0008.jpg

IMG-20210526-WA0001.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!