Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! - DVVC

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

12 juni 2022 16:45


90 jaar, dat is beslist een leeftijd om te vieren. En dat doen we dan ook bij DVVC. Nog altijd behoedzaam voor een COVID opvlamming wordt het risico gespreid. Alle teams organiseren hun eigen party, maar een gezellige feestavond mocht op de agenda ook niet ontbreken.
Gisteravond, zaterdag 11 juni vonden vele senioren leden dan ook de weg naar het Sportpark.
De kantine was feestelijk versierd, Coverband Backstage zorgde meteen al voor een vrolijke muzikale ontvangst en de koffie en thee met gebak stonden klaar. Voor daarna kon men zich tegoed doen aan een aantal door DVVC geschonken consumpties en feesttarieven voor de consumpties daarna.

Rond 21.00uur was het tijd om langdurige leden even extra in het zonnetje te zetten. Maar liefst 8 jubilarissen met een 25jarig lidmaatschap stonden op het lijstje. Dennis & Joris vd Bemd, Jeroen van Dongen, Camiel de Hoon, Jeroen Kimenai, Remco Leemans, John van de Ven en Timo van de Veeken. Helaas waren er, door omstandigheden, slechts 3 aanwezig. Maar die konden dan ook even wat meer uitgebreid op de hak genomen worden. Waar door henzelf ook ruimschoots aan meegewerkt werd door nog wat extra anekdotes aan te halen die een herkenningslach om vele lippen deed krullen of een uitgebreide oor tot oor grijns te weeg bracht.

4 leden met een jubileum van maar liefst 40 jaar prijkte op het lijstje. Jan Oomens jr., Pieter Emmen, Eugene de Hoogh en Christian de Jong. Door afwezigheid van 3 jubilarissen lag de focus van wetenswaardigheidjes nu bij Christian. Van jeugdvoetballer tot en met de A naar het allereerste ZaterdagTeam in de geschiedenis van DVVC. De teamleden doopte hun teamnaam om in de afkorting: ZAT-team, een naam die zij alle eer aandeden. De, voormalige leden, zijn nog altijd een hecht vriendenteam die samen allerlei activiteiten ondernemen. Ook Christian is daarbij van de partij al heeft hij inmiddels jaren geleden Dongen als woonplaats vervangen voor Hoogland. Ook aan DVVC is hij dus nog steeds verbonden. Van het Sinterklaascomité van DVVC heeft hij nooit afstand genomen en sinds vorig jaar heeft hij de taak van secretaris opgepakt.

Op 3juli, bij de reünie voor oudleden en bestuursleden zullen de jubilarissen met een nog langere staat van dienst in het zonlicht gezet worden.

Na de huldigingen was het een mooi moment om een mooi nieuwtje te presenteren. In samenwerking met Hummel en Van Delft sport is een nieuwe special design DVVC shirt ontworpen. Als een waar fotomodel verscheen Koen Swanen op de denkbeeldige catwalk, gehuld in het nieuwe tricot. Nog altijd GroenWit maar zonder strepen. Een groen shirt met witte accenten op de kraag, de mouwen, zijkanten en de rug. Mooi subtiel, toch zeker niet te missen, laat het shirt zien dat DVVC geen eendagsvlieg is. Sinds 1932 actief in de voetbalwereld and still alive and kicking. Op naar het eeuwfeest.

Maar eerst: FEESTUH!!!

Coverband Backstage speelt moeiteloos het ene na het andere nummer van hun uitgebreide repertoire. Engelstalige feelgood songs of Nederlandse meezing nummers, het komt allemaal in vloeiende klanken de kantine in. Voetjes gaan van de vloer, gelach en iets dat op gezang moet lijken klinkt luid, allerhande lekkere snacks worden met biertjes, wijntjes en af en toe een frisje soldaat gemaakt. De feeststemming zit er goed in en gaat nog ‘eventjes’ door.

Een heerlijke avond. Genieten geblazen. Er is niemand die hoeft te vragen: “Waar is dat feestje?”
Dat feestje, dat is duidelijk, is bij DVVC!

IMG_4577.JPG

IMG_4587.JPG

IMG_4590.JPG

IMG_4592.JPG

IMG_4600.JPG

IMG_4612.JPG

IMG_4622.JPG


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!