JO14 pakt 1e & 2e plaats DDOO-toernooi - DVVC

JO14 pakt 1e & 2e plaats DDOO-toernooi

29 december 2022 15:30


Deze woensdagmiddag (28-12) is de leeftijdscategorie JO14 aan de beurt bij het DDOO toernooi. Het DVVC JO14 teams wordt opgedeeld in twee teams die onder de namen Real Madrid en Valencia zullen uitkomen in de poule fase.
In de poule fase begint Real Madrid met een gelijkspel, om vervolgende de 2e en 3e wedstrijd te winnen. Het team van Valencia doet het in omgekeerde volgorde, de 1e en 2e worden gewonnen en de laatste wedstrijd eindigt in een gelijkspel.
Door deze resultaten eindigen beide ploegen als nummer 1 in hun poule. En daarmee ontlopen ze elkaar in de kruisfinales. En blijft een finale tussen de teams van DVVC tot de mogelijkheden behoren.

En die finale komt er ook, want beide teams weten hun kruisfinale te winnen. Gezien beide teams aan elkaar zijn gewaagd en zou het daarmee een mooie finale kunnen worden.
Als het dan zo ver is zien we de teams gespannen wachten op het startsein. De wedstrijd gaat mooi gelijk op. Het team van Real Madrid weet halverwege de wedstrijd de bal in het doel te werken. Het is nu zaak voor het team Valencia om de gelijkmaker te maken. En dat lukt.
Het zal blijven bij een gelijke stand en dus komt het aan op shoot-outs. Wie de zenuwen nu onder controle heeft maakt de grootste kans om als winnaar uit de bus te komen. Het team van. Valencia is uiteindelijk het team dat de shoot-outs het beste weten af te ronden en mag zich winnaar noemen vandaag.
Maar beide teams hebben een mooie prestatie geleverd door de finale te behalen, een mooie afsluiting voor het jaar.

IMG-20221228-WA0012.jpg

IMG-20221228-WA0009.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!