Nieuwe hoofdsponsor DVVC - DVVC

Nieuwe hoofdsponsor DVVC

20 juli 2023 16:15


Aan de Procureurweg 45 kwam afgelopen donderdag in een gemoedelijke sfeer een prachtige overeenkomst tot stand.
DVVC voorzitter Carla van Delft is trots en verheugd dat er wederom met een mooi plaatselijk bedrijf een Hoofdsponsorcontract is ondertekend. Met een echt familiebedrijf dat uitstekend past bij de familieclub die DVVC is.

Een familiebedrijf met passie voor privé-zwembaden en de ultieme buitenbeleving: Roosen zwembaden, dé experts die van jouw woondomein een droomdomein maakt.
Roosen ontwerpt, realiseert en verzorgt droomzwembaden en zorgt voor een naadloze aansluiting op de algehele tuinbeleving. Samen met jou creëert Roosen een unieke plek in jouw tuin. Met meer dan 30 jaar ervaring in tuin- en installatietechniek kennen ze de weg naar de juiste materialen en technieken, naar zwembaden die zowel ergonomisch als technisch voorop lopen en die comfort en veiligheid bieden. Met alle luxe opties die je je maar kan wensen. Zo kan je te allen tijde genieten van het ultieme vakantiegevoel aan huis.

Een Hoofdsponsorcontract waarbij Sport Sport ontmoet. Want niet alleen zwemmen en voetbal is sport, ook het creëren, de verzorging en uitvoering van een binnen- of buitenzwembad is Sport met een Hoofdletter. Eentje die bij Roosen zwembaden in uitstekende handen is. Met de ondertekening, een ferme handdruk, mooie bos bloemen en stralende glimlachen van de hoofdrolspelers is het contract bezegeld.
Zo geven Roosen zwembaden en DVVC handen én voeten aan het Dongense ondernemen en het welzijn van lichaam en geest.

Op naar een mooi, sportief jaar.

Roosen.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!