Verwendag DVVC1 en DVVC2 - DVVC

Verwendag DVVC1 en DVVC2

22 oktober 2023 20:30


Het uitreiken van nieuwe shirts is altijd een bijzonder, haast plechtig, momentje. Bovenal altijd een zeer vreugdevol, blij moment. Dit jaar, met Roosen pool expert als nieuwe hoofdsponsor, ook een heel ‘actieve’ bezigheid. Zowel DVVC1 als DVVC2 togen na een wedstrijd naar Procureurweg 45 om daar officieel kennis te maken met hun nieuwe outfit. TWEE nieuwe outfits zelfs.

De kleuren GroenWit zijn onlosmakelijk met DVVC verbonden, al onderging het tricot in de loop der jaren wel een aantal maal een verandering. Groen en Wit was het en bleef het tenue. Het huidige ontwerp grijpt bijna terug op het oorspronkelijke, geheel groene, DVVC-shirt. Nu met subtiele witte biezen op de kraag en mouw, een rijtje stijlvolle chevrons op de zijnaden en natuurlijk het trotse DVVC-logo al integraal aan de voorkant. Van ‘onze’ leeftijd maken we ook geen geheim. Het geboortejaar op de rug van het shirt toont aan dat DVVC geen onervaren broekie noch eendagsvlieg is: 1932 – DVVC.
Ons clubke, in de volksmond ook wel ‘Concordia’ of de GroenWitte genoemd, kan met deze speciaal voor het 90jarig jubileum ontworpen tricot weer jaren en jaren vooruit.

Het tweede tenue, het trainings- / uit-tenue is een hele andere. Voor de heren “van Groen en Wit”, zeker een opvallende kleurverschijning. De witte accenten zijn gebleven zij het in een andere vorm. De kleur is, als gezegd: Héél anders. Een prachtig, helder blauw.
Om het even, Groen of Blauw, een shirt met het DVVC-logo erop wordt met liefde en trots aangetrokken. Een kleine omkleedsessie om met beide shirts met een smile van oor tot oor gefotografeerd te kunnen worden is dan ook zo gepiept.
Misschien heeft het feit dat de sponsor, Roosen pool expert, na de fotosessie nog een smakelijke geste in het vooruitzicht had gesteld invloed uitgeoefend op de snelheid van het shirtjes wisselen. Of dat de aantrekkingskracht van het heerlijke warme bubbelbad na de BBQ nog een extra zetje gaf, wie zal het zeggen. Feit is dat breed lachende gezichten deze dag de norm waren zonder dat iemand die moest forceren.

Inmiddels zijn de eerste wedstrijden in zowel het Groene als het Blauwe shirt gespeeld en er zullen er ongetwijfeld nog vele, vele volgen. Trots op de club, trots op de shirts, trots op de nieuwe hoofdsponsor Roosen pool expert. Dank voor de sponsoring. Dank voor het bijzondere moment van de speciale, gezellige uitreiking. Dank voor het vertrouwen in onze club. We hopen jullie ook regelmatig langs de lijn te zien om de mannen, in ‘jullie’ shirts aan te moedigen.
Dank jullie wel en tot ziens bij DVVC.

_IMG_1845.JPG

_IMG_1850.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!