Home

JO11 trekt laat de wedstrijd over de streep

7 juni 20:45  De eerste wedstrijd ‘voor het echie’ in maanden speelde JO11-1 thuis tegen Bavel. Om 12.30uur werd afgetrapt. Voor de GroenWitte was het duidelijk wennen. Bavel begon sterker dan de thuisploeg en kwamen daardoor al snel op voorsprong. 0-1, das balen!meer »

28x gelezen

Ontdek voetbal. Ontdek DVVC!

6 juni 17:15  Ken jij iemand die (nog) niet voetbalt? Deel deze uitnodiging en Kom samen voetballen bij DVVC.meer »

32x gelezen

JO10-1 laat zichzelf zien in eerste RegioCupWedstrijd

6 juni 15:00  Eindelijk konden de jongens vandaag, zaterdag 5juni, weer een wedstrijd tegen een team van een andere club voetballen. Het werd een uitwedstrijd tegen Baronie, Breda.meer »

29x gelezen

JO13-1 wint spannende RegioCupWedstrijd

5 juni 22:45  Wat een seizoen! Het JO13-1 team had in het afgelopen seizoen slechts 6 wedstrijden kunnen spelen, waarvan er 5 werden gewonnen. In de bekercompetitie zouden ze als winnaar van de poule naar de volgende ronde zijn gegaan.meer »

42x gelezen

COVID-19 versoepelingsregels per zaterdag a.s. 5 juni.

5 juni 11:00  Voor onze teams vooral belangrijk: meer »

62x gelezen

Start Regiocup 5juni UPDATE

2 juni 14:15  Zaterdag 5juni worden de onderlinge wedstrijdjes weer ingeruild voor tegenstanders van andere voetbalclubs.meer »

68x gelezen

Trainer Giovanni Henskens & DVVC gaan samen verder

27 mei 18:00  Het was een voetbaljaar zoals door niemand vooraf voorzien.meer »

62x gelezen

De VOETBALVROUWEN van DVVC.

26 mei 13:30  Kijk ze shinen! Eindelijk weer met het team het veld op. Wat hebben ze dat gemist. Tuurlijk hebben ze elkaar wel gezien, zochten deze en gene elkaar op om “te trainen”, maar als team, als eenheid, gezamenlijk, dat voelt toch anders. Al jaren is het dames zondagteam een vaste waarde binnen DVVC. Een team waar plezier en sociaal actief samen zijn hoog in het vaandel staat. Een team waarbij in het seizoen voordat Corona de boel verstoorde alles zo mooi samen kwam. Dat door training, plezier, inzet, teamcohesie en de wil om te winnen zich in de eerste helft van het voetbaljaarseizoen, naar de 2e plek van het podium knokte. Dat ook de 2e helft gedreven, haast furieus, van start ging met mooie resultaten. En toen kwam het voetballeven van de dames stil te liggen. Balen! En dat is een understatement. Nu de seinen weer groen(er) kleuren konden deze Groen-Witte dames dan ook niet langer wachten en verschenen ze, sommige met wat extra coronakilootjes andere wat strammer en stijver, maar allen met een flinke dosis trainingswil, plezier en opluchting dat ze weer “mochten” dinsdagavond weer op de velden van ons Sportpark. meer »

69x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!