6e klasse 619

29 september 2019 12:00

Zondagmorgen 29 sept was DVVC4 gastheer voor sv Reeshof.
Beide teams hadden de nodige truckjes om de andere uit het spel te brengen of om de tijd aan hun kant te laten zijn.
De thuisploeg had het zwaar bij een stand 3-4. De jonge DVVC fan langs de lijn bleef echter optimistisch: "Ze staan achter, maar met maar 1 puntje, dat moet lukken"
De focus van Reeshof lag duidelijk op het behouden van de stand. Die van DVVC op het behalen van de gelijkmaker.
Ballen gingen nog al eens over de lijn als uitweg uit een hopeloze spelpositie.

Een vrije trap, laat in de tweede helft, bracht een explosie van vreugde bij de Groen-Witte. Gelijk spel!
Maar laat is nog geen tijd dus hoe houd je dat nog vol na zo'n enerverende strijd?

Ook bij Reeshof leek het erop dat het "tijd uitzitten" werd om dat ene punt te behouden.
Harde verre ballen, van beide kanten, waren het gevolg. Nog meer ballen over de zijlijn, in het struikgewas en over het vangnet achter het DVVC doel.
Dat werd wel ballen zoeken na de wedstrijd want het was de laatste DVVC-bal.
Gelukkig hadden de gasten toch ook een bal bij zich en de laatste minuten werden hiermee gespeeld.

Beide partijen schrijven 1 punt bij op hun conto. Het stemde de thuisploeg in elk geval licht tevreden. Het was een enerverende wedstrijd waarbij hard gewerkt moest worden.
Eindstand 4-4.