SV Meerkerk MO17-1

Groep 2 13

5 september 2020 10:00

MO17 knokt zich er doorheen.

Na een eerste overwinning in de bekercompetitie, was vanmorgen de tweede bekerwedstrijd tegen SV Meerkerk.
De dames van SV Meerkerk zijn in de eerste fase van de wedstrijd voetballend net wat beter dan de dames van DVVC.
Na, de voor de thuisploeg zeer moeizaam en rommelig begin krijgen de meiden een betere grip op de wedstrijd. Na een minuut of 20 zien de dames dat er meer in zit dan verlies of gelijk spel.
Uiteindelijk krijgt DVVC meer grip en kunnen ze druk zetten op de tegenstander.
Het blijft 0-0 in de eerste helft.

Kans benut:
Na een goede evaluatie in de kleedkamer gaan ze beginnen met de tweede helft.
Het gaat weer gelijk op. Na zo’n 15 minuten wordt er na een vrije trap van Rachel goed gereageerd door Brynn en wordt er door haar gescoord.
1-0 DVVC.

Hierna gaat SV Meerkerk nog meer druk zetten en krijgen ze meer grip op de wedstrijd.
Gelukkig heeft DVVC een goede verdediging en komt SV Meerkerk niet tot scoren.
Na nog een paar zeer spannende minuten fluit de scheidsrechter af en blijft het 1-0.

Op naar de volgende wedstrijd in de beker.
Volgende week beginnen de dames met de competitie.