Na maanden van niets doen mochten de meiden eindelijk weer aan de bak.
Op het programma een thuiswedstrijd voor de beker tegen DIA
Vanaf het begin een open wedstrijd met kansen aan zijden
Vooralsnog wilde geen van de doelvrouwen wijken en hielden hun doel schoon
Na minuten was het dan toch raak, Sharnilla mocht aanleggen en wist de 1-0 op het scorebord te krijgen.
Schijnbaar smaakte dit naar meer want amper twee minuten later verdubbelde zij de score, 2-0. Het voetbal van DVVC oogde verzorgt er werd gestreden voor iedere meter.
Mede door een grote dosis werklust, waarbij niemand verzaakte, wist men DIA onder druk te houden en dit resulteerde 10 minuten voor de rust in een 3-0 voorsprong toen Mila het net vond.
Verdedigend zat het goed in elkaar, de keren dat DIA gevaarlijk kon worden stelde de verdediging orde op zaken.
Als de verdediging het antwoord schuldig moest blijven op de DIA aanvallers was daar altijd nog Veerle die haar doel schoon hield.
Met een 3-0 voorsprong ging men de rust in.
Tijdens de rust bleek dat de meiden her en der toch kleine pijntjes en ongemakken hadden door het harde werk.
Het was dus even afwachten hoe de tweede helft zou verlopen.
Ondanks dat ging men verder waar het gebleven was, hard werk en verzorgt voetbal met aantrekkelijke combinaties.
DIA geloofde er echter nog in en lieten zich aanvallend niet onbetuigd. De verdediging van DVVC stond echter als een huis en wist elke aanval te neutraliseren.
Toen Floor echter de diepte werd ingestuurd en de keepster omspeelde was de 4-0 een feit. Vanaf dat moment was de winst zo goed als zeker. Het slotakkoord was wederom voor Sharnilla die met haar derde treffer de 5-0 eindstand liet noteren.
Een zeer degelijk wedstrijd met werklust, verzorgt voetbal, mooie combinaties en de 0 gehouden.
Als dit een voorbode is voor de rest van het seizoen zal het een genoegen zijn om de meiden in actie te zien.