2e klasse 6

3 oktober 2020 14:30

Zaterdag 3 oktober
Dvvc mo19-1 🆚 roosendaal mo19-1
We begonnen sterk en al bijna doorweekt aan de wedstrijd. Na 20 minuten kwam Roosendaal op voorsprong 0-1, maar wij lieten het daar niet bij zitten en al snel maakte Mila de 1-1. De wedstrijd ging door en net voor rust maakte Roosendaal de 1-2.
Na de rust gingen we zoals Ilse zei “we gaan vlammen de 2de helft” en ja hoor net na het fluitsignaal was daar de 2-2 van Floor, vanuit een vrije trap van Patty mooi op het hoofd zo de goal in! 10 minuten later de 3-2 ook van Floor en zoals haar eerste goal weer mooi op haar hoofd en zo in de goal. Nog geen 6 min later schot van Mila op de goal en die wordt van richting verandert door Roosendaal en zo een eigen doelpunt.
Daarna de 4-3 van Roosendaal waardoor de wedstrijd weer spannend werd. Bij de eerst volgende aanval van DVVC maakte Roosendaal hands in hun eigen strafschopgebied waardoor er een penalty volgde die Mila feilloos inschoot. Hierdoor kwam de stand op 5-3 voor DVVC.
Afstand schot mila in de kruising stand 6-3.
2 minuten later weer een schot van Floor dat brengt de stand op 7-3. Het sluitstuk van de wedstrijd was voor Patty eindstand 8-3 DVVC.
Eerste helft was al goed tot de 16 meter. Tweede helft was van hoog staand niveau : mooie combinatie en wonderschone doelpunten
A.a. Maandag avond 5 oktober spelen we om 20.00 uur uit tegen Wernhout.