TSV Gudok JO12-1

1e klasse 01

10 oktober 2020 10:30

DVVC pakt weer de 3 punten
Na de winst van vorige week is de wil om nogmaals de 3 punten te pakken groot bij de spelers. Door het feit dat de wedstrijd thuis gespeeld wordt en de geldende Corona maatregelen deze week geen support leverende ouders langs de lijn.
Reden te meer om lekker snel te gaan voetballen. En als de scheidsrechter heeft gefloten wordt de bal dan ook aan het rollen gebracht. Het zal langzaam bekend zijn dat DVVC direct druk zet op de tegenstander. En met succes want als snel weet DVVC de bal te onderscheppen en wordt deze voorgetrokken. Om vervolgens te worden ingetikt. 1 – 0 voor DVVC.

Het spel is deze week veel fysieker dan vorige wedstrijden, de schouderduwtjes komen er geregeld aan te pas. De meeste worden uitgedeeld door de spelers van DVVC, waarbij DVVC ook wel de meeste duels wint. Maar dit alles kan niet voorkomen dat Gudok ook zijn kansen krijgt om het de doelman van DVVC moeilijk te maken. En daarbij zelfs ook 2 keer tot scoren weet te komen. DVVC komt daarmee op een achterstand te staan.
Maar er is nog geen enkele reden tot paniek want er is nog genoeg tijd. DVVC weet Gudok bijna de gehele tijd terug te dringen tot op de eigen helft en mogen we dus hopen dat de 2 treffers van Gudok te wijten zijn aan onoplettendheid aan de zijde van DVVC gecombineerd met wat geluk aan de zijde van Gudok. Gezien DVVC er voor zorgt dat de meeste tijd op de helft van Gudok wordt gespeeld zou het niet kunnen uitblijven dat DVVC nog een doelpuntje kan meepikken.
En dat gebeurt dan ook, waarmee DVVC de stand gelijktrekt. Deze treffer tekent ook direct de ruststand van 2-2. Het 3e kwart zorgt voor weinig verandering in het spel, tot DVVC een vrije trap krijgt. De vrije trap wordt goed ingeschoten en zorgt er voor dat DVVC de voorsprong weer heeft.
De voorsprong wordt een paar minuten later nog wat verder vergroot als DVVC andermaal de bal in de touwen werkt. En de wedstrijd is beslist als DVVC nog een keertje scoort. DVVC wint deze wedstrijd met 5 – 2.

Mooie overwinning jongens en meisje. De komende 2 zaterdagen zijn er geen competitiewedstrijden, wat betekent dat DVVC “pas” op 31 oktober weer aan de bak mag. Dan is Were Di de tegenstander.