Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

JO11-2 ontving vandaag, zaterdag 02 oktober TSC JO11-4. Het eerste kwart van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat de GroenWitte potten konden breken tegenover dit sterk aanvallend team. De thuisploeg moest duidelijk zoeken naar de positie van het gastteam en de Dongense spelers ten opzichte van elkaar. Er vielen 3 doelpunten redelijk snel achter elkaar, in het verkeerde doel, gezien door de ogen van het gastteam. 0-3 voor TSC.

Zich gewonnen geven ligt echter niet in de aard van de DVVC-spelertjes en ze lijken opeens wakker te worden. De nul wordt eraf gehaald en het spel ligt weer helemaal open wanneer ook nog een tweede, de aansluitingstreffer, voor het thuisteam genoteerd wordt.
De rust wordt ingegaan met een lichte achterstand: 2-3

Na de rust zijn alle mindsets van de kids gefocust  op hetzelfde doel: Met plezier met zijn allen en vooral voor elkaar als een team werken en strijden voor elke meter. Een simpele gedachten maar wel de oplossing om uit een minder riante positie de krachten om te buigen en de winst binnen te halen.
Eindstand: 6-4
Proficiat met de overwinning, jullie hebben als team het spel gespeeld en daarmee de overwinning binnengehaald.

Volgende week uit, tegen de buurman Olympia’60 JO11-3. Aanvang wedstrijd: 08.30uur