De Talenten van DVVC JO10

JEKA JO10-2

1 - 9

DVVC JO10-1

Competitie

1e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 07

Datum

11 september 2021 10:30

Accommodatie

Sportpark Beukenlaan
Beukenlaan 21
4854TA
BAVEL
tel. 076-5147986

J010-1 van DVVC Talent Academie

Heerlijk voetbalweer op echt gras, daar zijn wij als DVVC vereniging zeker een voorstander van!

Gelukkig waren we ook ingedeeld op de grasvelden van een overvol JEKA-complex i.p.v. het blessure gevoelige kunstgras.

De spelertjes waren mooi op tijd en we konden op ons gemak de 1ste bespreking doornemen in de kleedkamer.

Nee, niet te veel opdrachten. Veld klein of groot, compact, as dicht, coachen en verzorgd voetbal van achter uit. Dit kregen ze mee, maar vooral dat ze ervan moesten genieten en het voetbalspel “beleven”.

Mooie start van de competitie zo met ons enige JO10 team tegen een grote sterke vereniging met maar liefst 11 stuks JO10 teams!

Dat lieten onze kanjers op ‘t veld niet merken. DVVC had licht overwicht en probeerde de tegenstander te herkennen in zijn spel. Wie zijn de verdedigers, wie zijn de aanvallers, wie is of zijn de gevaarlijkste speler(s)? De 1ste kwart ging het gelijk op, wel stond DVVC al op een lichte voorsprong.

Was de tegenstander dan zo slecht? Absoluut niet! Het was een heel goed team met een aantal hele goede en snelle spelers. Maar de DVVC-ers waren gedreven, en bleven dat.

Tijdens de pauze snel nog wat drinken en luisteren (wat heel bijzonder is bij deze trainer dat je moet luisteren met je ogen en niet met je oren 😊 rare trainer) naar de nieuwe opdrachten van de trainer, want een coach/trainer doet dat natuurlijk ook … de tegenstander analyseren 😉

Snel zag je dat DVVC dit potje niet meer uit handen ging geven want ze hadden ‘t spelletje van de tegenpartij door en voerden zo nu en dan de opdrachten uitstekend uit waardoor de tegenstander geen antwoord had op de geplaatste aanvallen en de tactiek.

Hierdoor liep de score ook aardig op en kon zelfs een meegereisde JO9-1 speler zijn “debuut” maken in de selectie van de JO10-1.

Mooi weer, heerlijke grasmat, sportieve ouders die fanatiek aanmoedigden en buitengewoon goed spelende en sportieve DVVC spelertjes maakte deze wedstrijd(dag) compleet.

Eindstand: JEKA – DVVC   1-9

IMG-20210912-WA0009.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!