Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 7 085

Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Na de verloren vriendschappelijke wedstrijd van vorige week tegen vv Dongen stond vandaag onze eerste “echte” wedstrijd op het programma. Thuis tegen OVV’67 – 5.
Iedereen had na een lange periode van stilzitten weer zin om voor het echie te gaan voetballen.
Voor beide teams was het begin wat aftasten. Maar aan alles kon je voelen dat het een leuke wedstrijd zou worden. De GroenWitte gingen er 100% voor. Toch liepen we eerst nog tegen een tegendoelpunt aan. Daarop werden de spitsen van DVVC4 wakker en begonnen ze te voetballen.

De rust werd ingegaan bij 5-1.

De tweede helft vlogen de doelpunten eenieder om de oren. Ook OVV’67 scoorde er een aantal.
De stand werd langs de kant goed bijgehouden en bij 4 goals van OVV'67, ongeveer half weg de tweede helft, moedigde de coach/trainer zijn mannen aan met de kreet: “Nog 3 hè, het kan nog jongens”.
Voor de thuisploeg de trigger om nog meer aanvallen op te zetten en ze met succes af te ronden. Er lagen er nog heel wat op de sloffen en het had dus zomaar een nog grotere uitslag kunnen worden, maar niet alle aanvallen lukken en de verdediging en de sluitpost van de gasten staken er ook nog wel eens een stokje voor.

Uiteindelijk werden door Gokhan maar liefst 7 aanvallen verzilverd, Osman knalde er 4 binnen en Kees liet de keeper 2x de bal uit het net vissen.
Einduitslag: 13-4

Volgende week staat de tweede bekerwedstrijd op het programma. Uit tegen Be Ready-5, aanvang wedstrijd 11.00uur.