Nieuwe Steeg 2
4266EH
EETHEN
tel. 0416-351459

Wekker gezet op 07:45 voor de uitwedstrijd van de U9-1 in Eethen tegen GDC U9-1 dat om 9:00 zou gaan starten.
Na een pittig ritje op een N-weg zag je aan de horizon de eeuwenoude torenspits van de hervormde kerk dat je als herkenningspunt kunt gebruiken.

Na een geslaagde warming-up en kennismaking met de andere spelertjes en scheids begon de 3de wedstrijd van de ongeslagen talentinos van DVVC!
De coach van DVVC had de spelertjes gewaarschuwd, want de tegenpartij was ook ongeslagen!
Kortom de juiste ingrediënten voor een spektakelstuk en dat werd het ook!

Het ging over en weer, zeer sterke tegenstand met 2 geweldige spelers aan de kant van de tegenpartij. Echter DVVC U9-1 is niet zomaar een team en laat zich niet zomaar even overlopen.
Het gaat zoals eerder aangegeven gelijk op, maar DVVC is meer aan het voetballen en niet zoals de tegenstander de ballen vanuit de sterke verdediging naar voren rossen.
We probeerden toch af en toe met mooi voetbal en overspelen naar de andere kant te gaan. Vaak lukt dit niet, maar als het lukt ziet het er ook top en verzorgd uit en dát willen we bij de DVVC jeugdopleiding inbrengen.

Terug naar de laatste 2 minuten van de wedstrijd. Het staat 2-2 na een voorsprong van 1-2 voor DVVC.
Met nog 2 minuten te gaan scoort GDC en staan ze 3-2 voor. Iedereen dacht dat dit wel de eindstand zou zijn, maar niet de razendsnelle talentinos!
Nog een minuut geeft de scheidsrechter aan bij de aftrap. Misschien had hij dat niet moeten zeggen want het doel was een rode lap geworden voor onze spelers! Met z'n allen in de aanval, waarop de spits van DVVC de bal goed aangespeeld krijgt en na een solo de bal snoeihard onderkant lat erin knalt!

Wat hebben we met z'n allen weer genoten. Complimenten aan de spelers maar zeker ook aan de tegenstander.