De kop is eraf voor O23 - DVVC

De kop is eraf voor O23

DVVC O23-1

5 - 4

Beek Vooruit O23-1

Competitie

O23 beker 1e ronde Groep 1 27

Datum

4 september 2021 14:30

Scheidsrechter

G. de Jong

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

 
De kop is eraf!
De eerste officiële wedstrijd van O23 is gespeeld! De mannen hadden er duidelijk zin is, de ‘vechtlust’ spatte ervan af😅 Voor deze KNVB Beker wedstrijd, gespeeld in een Knock-Out Fase, troffen de GroenWitte, Beek Vooruit.
 
 
Snelle goal:
Na 12minuten knalde de bal, in het voor de thuisploeg, goede doel. Nummer 2 en nummer 3 volgde en sommigen dachten al aan een gelopen race. De gasten, gearriveerd zonder trainer/coach, zonder wissels of vlagger, bleven optimistisch. Een speler hield een ‘peptalk’ tegen zijn teamgenoten en hield hen voor dat het nooit te laat was om te leren voetballen, ook voor hen was er dus nog hoop 😁. Of misschien zou een meter bier geruild kunnen worden voor een goal? Na 3 tegengoals sloeg de meligheid duidelijk toe, het gaf een niets verhullend beeld van de ontbrekende pit voor de wedstrijd van vanmiddag.

Trefzeker:
Na de hitte-pauze was er meer energie bij de Prinsenbekenaren en waren ze in de resterende tijd 2x trefzeker. Opeens zag het er voor de gastheren wat minder gemakkelijk uit. Scherp blijven was het devies.

In de kleedkamer was het een en ander te bespreken. Wát blijft in het ongewisse. De teams bleken toch meer aan elkaar gewaagd dan dat het in eerste instantie deed aanzien. Beide teams scoorden nog even vaak. De voorsprong van DVVC van één doelpunt bleef daarom overeind.

Eindstand: 5-4 waarmee aan een belangrijk criteria in deze KNVB Bekerwedstrijd werd voldaan. Een verloren wedstrijd betekent meteen het einde van het Bekeravontuur. Zo werkt dat in het Knock-Out Systeem waarmee dit seizoen, voor O23, gespeeld wordt. Welke tegenstander DVVC O23 treft in de volgende ronde is nog ongewis.

De eerste horde van dit voetbalseizoen is genomen, volgende week, 11 sept, start al de competitie.
De mannen meten dan hun krachten met SC ’t Zand, wederom thuis, aanvang wedstrijd: 14.30uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!