Enerverende strijd JO23 - DVVC

Enerverende strijd JO23

DVVC O23-1

1 - 1

SC 't Zand O23-1

Competitie

Klasse 4

Datum

11 september 2021 14:30

Scheidsrechter

G. de Jong

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Vandaag weer een thuiswedstrijd voor JO23. Dit maal de eerste voor de competitie. De mannen van ’t Zand kwamen vanuit Tilburg naar Dongen getourd.
Was het de hele dag nog redelijk, zo af een toe een buitje maar niets onoverkomelijk. Tijdens de wedstrijd deze middag gingen de hemelsluizen een keer of 2, 3 volledig open. Binnen een mum van tijd waren de spelers doorweekt.

Een (communicatie)foutje en misrekening kwam de thuisploeg binnen een kwartier op een tegendoelpunt te staan. Het spel had vanaf het begin al een gestaag tempo en de jacht op de gelijkmaker zetten daarin nog een versnelling hoger op in.
Die kwam er nog voor de rust.

Maar rust in het spel was er niet bepaald. Beide teams gebrand op meer dan gelijk spel. Het tweede part van de eerste helft waren de GroenWitte in het aanvallende spel duidelijk de bovenliggende partij. De kansen afmaken is echter wel cruciaal om te scoren. Helaas kwam het niet zover, een paar mooie kansen die de wedstrijd een heel ander aanzien zouden hebben kunnen geven, werden gemist. Toch bleef de pit erin en bleven ze aanvallen en doorzetten.
Ook de gasten waren niet van zins de handdoek in de ring te gooien (al zouden ze die ook goed hebben kunnen gebruiken om zichzelf te drogen 😉)

In de tweede helft brak de zon weer door en ging de strijd verder. Beide teams aan elkaar gewaagd en geen centimeter toegevend. Hier en daar eiste het tempo en de strijdvaardigheid zijn tol met pijntjes aan benen en enkels. In het laatste kwartier werd het spel wel heel erg spannend. Onverhoede botsingen deden toeschouwers soms schrikken en opveren. Langs de kant zat men de tijd echt vooruit te kijken. Een puntenverdeling was heus zo gek nog niet.

Eindstand: 1-1
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!