5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Ranglijststrijd: DVVC MO19-1 versus Chaam MO19-1
De wedstrijd van vandaag, zaterdag 04-12-2021, moest gewonnen worden om niet door Chaam gepasseerd te worden op de ranglijst. Ondanks dat de Meiden 3 wedstrijden minder hebben gespeeld is het zaak om ook met minder wedstrijden zo hoog mogelijk te eindigen. Het is nu nog niet duidelijk of de hele competitie wordt uitgespeeld of dat er na de winterstop een nieuwe competitie start.

Met deze opdracht stapte de dames het veld op. Ze hadden duidelijk last van opstart (lees opwarm) problemen. Het was serieus fris zaterdag middag. Dit resulteerde na 20 minuten spelen in een tegengoal. Na wat onduidelijkheid tussen 2 speelsters van DVVC links achter kon een speelster van Chaam redelijk eenvoudig doorlopen en inschieten. Dit was vlak na een opvallende wissel.
Na een periode van afwezigheid debuteerde 2 oudgediende. Kimi en Lola Raaijmakers zijn weer helemaal terug. De tegengoal werkte positief op de inzet van het voltallige team. Ineens werd DVVC de bovenliggende partij. Er werd keigoed verdedigd, het middenveld stond sterk en er kwamen flink wat kansen die helaas net gemist werden. Maar na 10 minuten pushen viel door het stevig doorzetten op rechtsvoor door Isa Spies de verdiende gelijkmaker. Isa maakte zelf met een lang en snoeihard schot de 1-1. Vlak voor rust viel ook nog de 2-1 door Meyke Boogaard. Zij trof het net nadat meerdere pogingen eerst door de keeper en verdediger gekeerd werden.

Na de rust creëerde DVVC weer veel kansen maar de bal wilde er niet in. Aan de andere kant kende de keeper van dienst Amber een rustige 2 helft.
Aan de opdracht voldaan!

Op de stand is DVVC MO19-01 opgeklommen naar de 4e plaats. Volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag, uit, tegen de nr 1 in onze competitie Jeka MO19-1.