Zonnige zondagochtend voetbalmorgen.

DVVC VR1 (zon)

1 - 15

Molenschot VR1 (zon)

Competitie

5e klasse 854

Datum

26 september 2021 10:00

Scheidsrechter

APM in het Groen

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Zonnige zondagochtend voetbalmorgen.

Met 9 de strijd beginnen is al dapper. Wanneer de tegenstander ook nog 4 wissels op de bank heeft zitten, zou dat zo maar ‘demotiverend’ kunnen werken. Maar dan ken je dus duidelijk Zondag Dames1 nog niet. Ze laten zich niet uit het veld slaan. De kantjes eraf lopen is niet aan de orde.

Een eerste treffer van de gasten laat echter niet lang op zich wachten. Demotiverend voor de thuisploeg is dit echter allerminst. En zowaar volgt niet heel lang daarna de gelijkmaker. De vraag is wie hierdoor het meest verrast is 😊

De veldspeelster die vandaag de goal verdedigd, omdat de vaste keepster ziek is, krijgt het vanaf nu behoorlijk druk. En ondanks dat de nodige ballen uit het net gevist moeten worden door de thuisploeg, blijft eenieder er voor lopen. Opgeven is geen optie! Er wordt ‘gevochten’ om elke meter. Mopperen en sacherijnen blijft verre van het veld. De ‘niet te missen’ passes, aannames en kansen die niet goed uitpakken doordat, zeker in de tweede helft, de vermoeidheid toeslaat, bederven het plezier van een heerlijke zondagochtend voetballen beslist niet.  
Ondanks het tegenvallende resultaat van een verloren pot wordt het veld met opgeheven hoofd verlaten. De strijd aangegaan, beste beentje voor gezet, als team gespeeld, elkaar niet af- of aangevallen, een eenheid gevormd en gebleven; Dames TOP!

Ben jij de versterking voor dit DamesTeam?
Wil jij ook sport beleven zoals dat bedoeld is? Met veel plezier, onderlinge cohesie, goed voor lijf en lede, gezelligheid en mooie contacten? Dan is dit damesteam echt iets voor jou! Kom eens aan op het Sportpark van DVVC op een trainingsavond (dinsdagsavond vanaf 20.00uur) of kijken bij een thuiswedstrijd.
Je bent van harte welkom. Of neem contact op met: penningmeester@dvvc.nl voor meer informatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!