Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Het ZaterdagTeam liet vandaag een gemotiveerde pot zien. Er zat volop beweging in, mede doordat de mannen elkaar op het veld goed coachte. Kansen werden zeker gecreëerd, maar in de eerste helft helaas niet verzilverd. Bij lange passes vooruit moest terdege rekening gehouden worden met de snelle, en zeer ver uitkomende, keeper van Irene’58. Hij onderschepte helaas (in elk geval tijdens de eerste helft) de nodige ‘lange’ ballen ‘naar voren’.
Ook bij Irene ontbrak het niet aan kansjes, die voor het merendeel door de verdediging en keeper werden opgelost. Één maal was het natte gras echter te glad en terwijl de keeper vooruit glijdt, glipt de bal in het net.

Daarmee gaan de GroenWitte met een 0-1 achterstand naar de thee.

Gezien de einduitslag moet het een stevige tweede helft geweest zijn. Beide teams staan in scoringsdrift. Er vallen nml nog 7 doelpunten. Drie voor Irene’58 en vier stuks voor de mannen van DVVC. Bij het laatste fluitsignaal delen de teams de punten met een eindstand van 4-4.