JO9 in de aanval!

DVVC JO9-1G

10 - 1

Be Ready JO9-1

Competitie

4e klasse (2e fase) 59

Datum

13 november 2021 9:00

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Zaterdag 13 november is JO9 gastheer voor BeReady.  Op deze vroege morgen willen beide teams liefst zo snel mogelijk van start, om de koude wat te verdrijven. De GroenWitte doen dat zeer voortvarend en stomen snel op naar de veldhelft van de gasten. Overrompelen de tegenstander en scoren. Het gaat allemaal soepeltjes en de thuisploeg scoort nogmaals. Ze hebben duidelijk de smaak te pakken en in het eerste kwart wipt de bal nogmaals in het netje van de Be Ready doelman.
De Be Ready spelertjes zijn duidelijk zoekende maar geven niet zo snel op en blijven jagen en verdedigen.
Ook in het tweede kwart veranderd er weinig aan het spelbeeld. DVVC zoekt steeds de veldhelft van de tegenstander op en dringt de gasten in de defensie. De ballen belanden met regelmaat achter de doellijn van de Be Ready doelman.

Na de rust worden de gasten toch iets gevaarlijker. Of hapert af en toe de stoommachine van de thuisploeg? Ze moeten wat meer in de verdediging en nog wat extra harder lopen. Be Ready jaagt de GroenWitte duidelijk meer op dan voor de rust.
De klok tikt door en de goals vallen nog altijd in de voor DVVC gunstige goal, maar Be Ready geeft niet op. In het laatste kwart wordt Be Ready steeds gevaarlijker. Meer schoten op het doel, het is een kwestie van tijd voordat de tegengoal een feit wordt. Inmiddels tekenen de GroenWitte voor de goal met dubbele cijfers. Gaat het de gasten nog lukken? De thuisploeg heeft al heel wat energie én geluk verbrandt. De tegengoal had zomaar al een feit kunnen zijn.

Be Ready spelers geloven er nog steeds in, ze geven niet op. Zijn de thuisspelers nog scherp genoeg om weer een aanval af te slaan? Met alles wat ze hebben koersen de Be Ready spelers op de thuisgoalie af en knallen de bal onverbiddelijk tegen de touwen, ongrijpbaar voor de doelverdediger van DVVC. Geen seconde te vroeg, de aftrap vanuit het midden is meteen het laatste balcontact voor de wedstrijd.

Het waren dominerende GroenWitte shirts vandaag, maar ongelooflijk volhardende Be Ready spelers die zich geen moment uit het veld lieten slaan en door en door en door gingen met het spelletje. Een wedstrijd met echte kanjers!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!