Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Nadat de wedstrijd van JO11-2 vorige week nog werd afgelast, was het zaterdag 5 februari, dan toch eindelijk zo ver. Na een lange winterstop kon er weer gebald worden. Thuis werd DESK JO11-3 ontvangen.

De eerste helft ging het spel op en neer, maar werd er aan beide kanten lange tijd niet gescoord. Net voor rust zetten de tegenstanders een aanval op en … ze scoren. Stand: 0-1

Na de rust heeft er bij de thuisploeg een wissel plaats gevonden. In de goal staat een andere keeper. De GroenWitte gaan meer aanvallend voetballen en dat resulteerde in de gelijkmaker. Stand: 1-1
Dat smaakte naar meer bij de DVVC-ers en het spel werd al maar beter. Ze gingen op zoek naar het volgende doelpunt.  Het goede aanvalsmoment werd gevonden en een hele mooie aanval met goed overtikken maakte het af. Stand: 2-1
De DVVC jongens én meisjes wilden dit zeker vasthouden en liefst nog vergroten. Ze wisten nu hoe ze de tegenstander zouden kunnen verschalken. Het team ging door en door op jacht naar nog een doelpunt. Een aanval werd opgezet en daar knalde het vierde, en voor DVVC, het derde doelpunt in de touwen. Dit was meteen de einduitslag, 3-1

Super gedaan, zeker met 2 nieuwe meisjes in het veld voor wie alles op voetbalgebied nog helemaal nieuw is. Gefeliciteerd allemaal en op naar de volgende wedstrijd.
Volgende week uit naar Neo’25 te Waalwijk, aanvang wedstrijd om 10.00uur.