Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Het lag niet aan de kwaliteiten en ook zeker niet aan wil om te voetballen van de spelers in JO11-2.

De bal viel de afgelopen weken net even de andere kant op waardoor de winst naar de tegenpartij ging.

Hierdoor was het teammoraal een beetje minder geworden dus de hoogste tijd om de bal een keer de goede kant op te laten vallen.

Vandaag ontvingen onze Groen-Witte helden de JO11-1 uit Waspik.

Tijdens de warming-up zagen we regelmatig de gezichten naar de tegenstander draaien om wellicht al een glimp van hun kwaliteiten op te vangen.

De eerste paar minuten was vooral even aftasten, zoeken naar elkaar en zoeken wat het spel gaat worden.

Al snel vonden onze spelers een manier om elkaar goed aan te spelen en na 5 minuten was het al raak.

De bal zocht na een schitterende pass de weg naar het goal en het eerste doelpunt was een feit. Dit rook naar meer goals.

Twee keer de gelijkmaker:

Ook de tegenstanders zagen kansen en gingen na de 1-0 beter overspelen en veranderde hun tactiek naar een iets meer aanvallend spel.

Ondanks de bal op beide helften vertegenwoordigd was zag Waspik de kans om net voor de rust de 1-1 te scoren.

Geen rede tot paniek vonden onze spelers want na een peptalk en een glaasje ranja in de kleedkamer volgde al snel de 2-1.

Ook wij als ouders zagen dat het erg goed liep en dat er met veel plezier werd gevoetbald.

Zelf toen Waspik besloot om er 2-2 van te maken zagen we een steeds beter voetballend DVVC waardoor er kansen kwamen.

Dit resulteerde in een snelle verandering van de score.

Samenwerken voor het beste resultaat:

Af en toe wist Waspik door de linies heen te breken maar wist keeper van DVVC de ballen er een aantal keer heel goed uit te houden.

Door onze goede verdediging en mooi opbouwend spel kon het middelveld goed worden bereikt.

Vervolgens werden de spitsen gevonden die zorgde voor een schitterende afwerking.

Één van onze spitsen was zelfs zo snel en trefzeker dat hij er een hattrick uit wist te slepen.

De einduitslag was een verdiende 6-2 voor DVVC.

Door samen keihard te knokken en de hoofdjes niet naar beneden te laten hangen heeft dit team laten zien dat ze goed en leuk kunnen voetballen.

Met elkaar en niet tegen elkaar waardoor een schitterende eindstand als resultaat.

Petje af voor JO11-2, de coaches en de ouders als trouwe supporters.

Volgende week mogen ze hun kwaliteiten weer laten zien tegen VV S.C.O. in Oosterhout.