Walnotenlaan 12
5071BV
UDENHOUT
tel. 013-5112002

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd zal gaan bepalen op welke plaats het team zal eindigen in de stand. De tegenstander van vandaag, SVSSS, heeft voldoende aan een gelijkspel om DVVC voor te blijven. DVVC moet dus winnen om SVSSS voorbij te gaan in de stand.
Maar het team heeft in ieder geval prima meegedraaid in de bovenste regionen van de competitie, dus laten we deze wedstrijd maar zonder de nodige druk gaan spelen. En de wedstrijd zien als alle andere wedstrijden zonder de plek in de stand in de gaten te houden. Uiteraard is het team wel gebrand om de laatste wedstrijd winnend af te ronden.

Zodra de wedstrijd is aangevangen wordt duidelijk dat dit een leuke wedstrijd kan worden. De ploegen zijn namelijk goed aan elkaar gewaagd. In de beginfase is er geen ploeg die de wedstrijd bepaalt, het gaat mooi gelijk op.
Aan beide kanten ontstaan kansen en hebben de verdedigers genoeg te doen. Maar ook op de andere linies is het goed voetballen en iedereen krijgt voldoende te doen. Aanvallend weet DVVC wel een paar keer op te stomen richting het doelgebied van de tegenstander, maar scoren blijft helaas nog uit. Gelukkig blijft ook het scoren langs de zijde van SVSSS ook uit. En dus gaan we met een ruststand van 0-0 de kleedkamer even opzoeken.

In de rust zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd en staat het team aan het begin van de tweede helft iets anders op het veld. Het spel wordt weer hervat en gaat nagenoeg gelijkaardig verder als waar we voor rust waren gebleven.
Als dan toch blijkt dat de omzettingen die zijn doorgevoerd in de rust niet het gewenste resultaat hebben dan is het zoek om nogmaals wat om te zetten. En dat wordt dan ook gedaan en andermaal verandering in de opstelling.

Als we op drie kwart van de wedstrijd zitten wordt een steekpass gegeven op een van de aanvallers, die vervolgens door kan gaan en 1 op 1 met de keeper komt te staan. Met een hard en gericht schot verdwijnt de bal in de touwen en neemt DVVC de voorsprong.
Lang kan DVVC niet genieten van de voorsprong, want 5 minuten later slaagt DVVC er niet om de bal goed uit te verdedigen. Na wat klutsballen verdwijnt de bal uiteindelijk toch achter de keeper van DVVC. En is de stand terug naar gelijk.

In de slotfase krijgt DVVC nog de mogelijkheid om toch nog een overwinning in de wacht te slepen, maar helaas lukt dat net niet. En dus sluiten we de vierde fase van deze competitie af met een gelijkspel. En dat is voor deze wedstrijd een resultaat waar iedereen tevreden mee mag zijn. De ploegen waren vandaag gelijkwaardig en er was geen duidelijke winnaar aan te wijzen.