DONGEN
tel. 0162-314832

Vandaag, zaterdag 26 november, wederom een thuiswedstrijd.
Tegenstander vandaag het lager geplaatste Seolto.
Een uitgelezen kans om te gaan werken aan het grote manco van de afgelopen wedstrijden, scoren.
Lang zag het er naar uit dat dit wederom een probleem zou gaan worden. Hoewel de thuisploeg duidelijk de betere papieren had, zij konden kansen genoeg creeëren, een score zat er voorlopig niet in. En net niet goals tellen niet mee.
Vlak voor rust werd de ban dan uiteindelijk toch gebroken en was de 1-0 een feit.

Meer resultaat uit minder:
Na rust bleef DVVC de bovenliggende partij. Het aantal kansen nam af, daar stond echter tegenover dat de kansen wel beter werden afgemaakt. Er werd wel weer gescoord. Niet veel later werd het door een eigen doelpunt zelfs 3-0.
Ondanks dat er aan beide kanten nog kansen vielen te noteren kwam er in de score geen verandering meer.
Drie punten kunnen toegevoegd worden aan het totaal, waarmee DVVC opklimt naar de vierde plaats op de ranglijst.

Volgende week, zaterdag 3 december, een uitwedstrijd tegen Zwaluwe VR2. Aanvang wedstrijd: 14.30uur