DVVC Vrouwen1 is het scoren nog niet verleerd.

DVVC VR1

5 - 2

Dubbeldam VR1

Competitie

5e klasse 853

Datum

12 november 2022 14:30

Scheidsrechter

APM in het Groen

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

De dames van DVVC lieten van het begin af zien wat de doelstelling was voor vandaag.
Scoren, iets wat vorige wedstrijd, ondanks legio kansen, niet lukte.
DVVC begint sterk en creëerde al snel kansen, het net werd echter niet gevonden.
Zou het dan toch een herhaling worden van vorige week?
De aanval werd keer op keer gezocht, maar zoals zo vaak valt het doelpunt dan aan de andere kant. Ondanks deze tegenvaller bleef DVVC geloven in een goede afloop en ging door waar het mee bezig was, aanvallen.
Met enig fortuin en hulp van de tegenstander kwamen de dames van DVVC op gelijke hoogte door een eigen doelpunt. Voor rust lukte het DVVC toch om ook zelf een keer te scoren en met een verdiende 2-1 voorsprong te gaan rusten.

Na rust bleven de kansen komen maar duurde het nog een kwartier voordat een van deze kansen werd benut. Het duurde echter niet lang voordat Dubbeldam bij een sporadisch uitval de aansluitingstreffer liet aantekenen.
Niet veel later weer een diepe bal voor de aanvallers van Dubbeldam. Keepster Celicia kwam echter goed uit en roste de bal naar voren. Deze werd door de DVVC aanval bekwaam afgerond waardoor de marge weer twee was.
Er waren kansen om de score nog verder te laten oplopen, maar het duurde tot vlak voor tijd toen een terecht gegeven penalty de eindstand op 5-2 bracht.

Volgende wedstrijd zaterdag 26 november, wederom thuis. Ditmaal tegen Seolto.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!