𝓓𝓥𝓥𝓒 𝓥𝓻𝓸𝓾𝔀𝓮𝓷 30+1 𝓦𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻𝓴𝓪𝓶𝓹𝓲𝓸𝓮𝓷 - DVVC

𝓓𝓥𝓥𝓒 𝓥𝓻𝓸𝓾𝔀𝓮𝓷 30+1 𝓦𝓲𝓷𝓽𝓮𝓻𝓴𝓪𝓶𝓹𝓲𝓸𝓮𝓷

DVVC VR30+1

0 - 0

SCO VR30+1

Competitie

1e klasse 21

Datum

2 december 2022 19:30

Accommodatie

Sportpark de Elskens
Elskensweg 9
4908DW
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-454764

DVVC Vrouwen veteranen speelde een weergaloos (winter)seizoen. Ze waren ongenaakbaar en leken onverslaanbaar. Wonnen de meeste wedstrijden en wisten anders wel een punt mee te pakken. De tegenstanders, dit seizoen bestaande uit SCO, vv Dongen, vv Oosterhout en TSC hadden een zware kluif aan de GroenWitte dames. Was het niet vanwege het aantal rake schoten in de netten van haar tegenstandsters dan toch wel door weinige goals die de andere ploegen wisten te scoren tegen deze ploeg. Een team dat vooral geloofd in elkaar en dat tijdens de wedstrijd duidelijk laat merken waardoor met ongelooflijk veel plezier gevoetbald wordt.

Dat plezier en dat vertrouwen vertaalde zich 14 dagen geleden al in een enorme voorsprong op de nummer 2. Een gat zo groot dat het onmogelijk in de laatste versie van de kleine mini-toernooi-versie-competitie van de Vrouwen 30+1 tot iets anders kon leidden dan de plaats waar ze het hele seizoen lang al op prijkte. Bovenaan de ranglijst.
Een ‘feestje’ met lichtfakkels en champagne en dan op naar de allerlaatste ronde van afgelopen vrijdagavond.

Een kort winterseizoen van 5 vrijdagavonden, elke 14 dagen bij een andere club, zijn niettemin aardig intensief wanneer je ook 5 wedstrijden speelt. De behaaglijke zomeravond-voetbalavonden liggen nu echt achter ons. Vrijdagavond, spelend bij SCO, was de temperatuur niet bijster zachtaardig te noemen.  Wellicht dat de koude de DVVC-sters een beetje partte speelde. Het was niet de beste performance dit seizoen. Het scoren bleef uit. Daarentegen hield de keepster ook haar eigen goal schoon. De laatst gespeelde wedstrijd was de spreekwoordelijke: “Eén te veel” en ging verloren om punten bij te kunnen schrijven.
Met een saldo van 22 doelpunten (28 voor en slechts 6 tegen) bij 1 verliespartij, 4 gelijke spelen en de rest winst staat echter als een paal boven water dat DVVC Vrouwen Veteranen (30+1) een zeer terechte WinterKampioen 2022 is.

Gefeliciteerd dames knappe prestatie. We hopen dat jullie komend voorjaarsseizoen weer net zoveel plezier in het voetbalspelletje zullen beleven en er voor blijven gaan. Go Ladies!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!