𝕁𝕆𝟙𝟚-𝟙 𝕣𝕖𝕧𝕒𝕟𝕔𝕙𝕖𝕖𝕣𝕥 𝕫𝕚𝕔𝕙 - DVVC

𝕁𝕆𝟙𝟚-𝟙 𝕣𝕖𝕧𝕒𝕟𝕔𝕙𝕖𝕖𝕣𝕥 𝕫𝕚𝕔𝕙

DVVC JO12-1

4 - 1

Olympia'60 JO12-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 11

Datum

12 november 2022 11:00

Scheidsrechter

E.P.A. van der Sluijs

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Datum: Zaterdag 12 November

Tijdstip: 10:15 aanwezig 11.00 aanvang
Het weer: 13 graden zonnig weer
Locatie: Sportlaan 4 te Dongen
Tegenstander: Olympia60 U12-1.
Extra info: De enige verliespartij van DVVC U12-1. (in fase 1)

"Goedemorgen mannen", "Goedemorgen trainer!" Nou dat klonk in ieder geval goed en fris, het was duidelijk dat de meeste scherp en wakker waren, want het team had afgelopen week te kampen gehad met meerdere besmettingen. Het was voor de meeste, inclusief trainer, uit quarantaine en hup: het veld op. Niks aan de hand, lekker voetballen en als het niet gaat gewoon aangeven!

De trainer had natuurlijk de speelwijze tijdens de eerste ontmoeting gezien en op de vraag hoe onze buren voetballen was het duidelijk; De mannen wisten dit ook en waar ze op moesten letten.
Nog net voor aanvang liet onze keeper zijn iets dikkere vinger zien met opmerking dat het licht gekneusd was, maar dat hij het toch wilde proberen. 💪 Sterk! Ook hier de opmerking als het niet gaat aangeven, topper!

𝐀𝐚𝐧𝐯𝐚𝐧𝐠 𝐰𝐞𝐝𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐝:
De jongens begonnen naar verwachting helaas minder, de combinaties liepen niet goed, afspraken werden vergeten, geen scherpte en concentratie. 😬 Frustrerend! Het was even op kracht strijden, aan de kant was het meer dan normaal en vaker corrigeren. Het spel ging steeds beter en we kregen in de 1ste fase toch best veel kansen waarvan we er één verzilverden.
Het tweede kwart gingen de mannen weer terug naar "reactie voetbal". Daar houden wij als DVVC niet van omdat we “dominerend” willen voetballen, want dat is onze visie. Helaas werden we hierdoor steeds zwakker en kregen we een 30seconden voor het rustsignaal een tegendoelpunt. Daarmee werd de eerste helft met een gelijke stand afgefloten.

𝐆𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐤𝐯𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥:
In de kleedkamer nogmaals de afspraken doornemen. Heren geen paniekvoetbal, we moeten blijven voetballen. Elke week gaan de afspraken goed en weten wat we kunnen, waarom gaat het tegen Olympia’60 niet zoals bij anderen? Zijn het toch de zenuwen van een derby en/of voetballen tegen vriendjes? We zullen het niet weten.

De tweede helft ging het wel wat beter met het spel van DVVC, naast dat we vandaag “Koning van het niet verzilveren van doelpunten” waren kwamen we toch op een voorsprong. Spel was nog steeds niet zoals de trainers het willen zien, maar het verschil in de Tweede helft was dat we iets meer van de kansen wat we in de eerste helft nog misten, nu wel konden verzilveren.

Eindstand:
DVVC 4 (of toch 5?) Olympia’60 1

Nogmaals danken we onze buren voor een sportieve (met een vleugje fanatisme) wedstrijd en wensen hen veel succes in rest van de competitie.

Met sportieve groet,
team DVVC U12-1 en staf.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!