Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Het is bijna inmiddels weer 3 weken sinds de laatste wedstrijd, dat helpt niet mee in het verkrijgen dan wel behouden van een wedstrijdritme. Dus het is te hopen dat we dat vandaag niet gaan ervaren.
De temperatuur is goed, het veld ligt er mooi bij en het is droog. Dus wat omstandigheden betreft zou het een mooie voetbalochtend kunnen worden. Als na 28 seconden de bal al achter de keeper van SSV’65 ligt is de start vanuit DVVC in ieder geval veelbelovend.
Maar helaas wordt na het snelle doelpunt al snel duidelijk dat het toch geen makkelijke wedstrijd zal gaan worden. SSV laat merken dat ze zijn gekomen om te voetballen en niet om te worden afgedroogd. En dat levert voor de toeschouwers dan ook een mooie strijd op om naar te kijken.
De gelijkmaker lijkt een feit te zijn als in de 15e minuut de bal richting de kruising gaat. Met een uiterste inspanning weet de DVVC keeper de bal nog net naast het doel te tikken. Maar SSV blijft aandringen. Met wederom een aanval waarbij een speler doorbreekt en het een DVVC-er nog net lukt om met een correcte sliding de bal over de achterlijn te tikken. Maar in de 25e minuut is het dan helaas een feit. De stand is gelijkgetrokken.
De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en het kan dan ook alle kanten op gaan. Het zal uiteindelijk tot de 60e minuut duren voor het derde doelpunt valt. Gelukkig voor de groen-witten zijn zij het die een punt mogen bij tellen. En daarmee is de einduitslag ook direct bekend.
DVVC wint de wedstrijd met 2 -1. Maar makkelijk is het bepaald niet geweest. Hopelijk gaat het aanstaande maandag beter. Aanstaande maandag mogen “we” om 20:00 de inhaalwedstrijd spelen tegen en bij DIA. Dus nu goed de rust pakken en op naar maandag.