5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Klinkende overwinning
Na een weekje zonder wedstrijd mogen we weer. En vandaag mogelijk de spelers hun kunsten laten zien in de nieuwe shirts. Een nieuw elan betekent uiteraard niet dat het voetbal anders wordt, dus wordt het tijd om te zien wat de spelers in het veld kunnen presteren.
Het begint zoals gebruikelijk, direct druk zetten en zorgen dat je de tegenstander imponeert. En dat lukt zeer erg aardig en DVVC heeft een goede start. En de goede start wordt na 7 minuten dan ook beloond met een doelpunt. Door een moment van onoplettendheid bij de tegenstander ligt een minuut later de bal nogmaals in de touwen. En zo staat DVVC binnen 10 minuten voor met 2 – 0.
Het spel wordt dan gevarieerder waarbij ook de tegenstander wat meer aan voetballen toekomt. Roosendaal probeert het doel van DVVC wel te bereiken maar kan gelukkig steeds tijdig worden afgestopt door de verdediging. En daardoor is er voor de DVVC keeper weinig te doen.
Na een aantal aanvallen van DVVC waardoor de bal niet tussen de touwen beland is het in de 31e minuut nogmaals raak. En met een stand van 3 in het voordeel van DVVC en 0 tegen gaan we rusten. De coach heeft wel wat te vertellen want ondanks de ruime voorsprong gaat het niet helemaal naar wens.
Hopelijk heeft de coach in de rust de benodigde aanwijzingen dan wel aanpassingen kunnen doorvoeren voor de 2e helft. En vooral is het te hopen dat we de afspraken terug gaan zien op het veld. De start van de 2e helft is in ieder geval wel veel belovend als het gaat om het overwicht. Want ook nu is DVVC het dat het spel bepaald.
3 minuten na de rust mag de keeper van Roosendaal nogmaals de bal uit het net halen. En ook nu zit er weinig tijd tussen 2 doelpunten want 2 minuten later wordt een afvallende bal direct door een DVVC-er in het net gewerkt. De voorsprong is inmiddels ruim, maar het volgende doelpunt volgt al weer snel.
De tegenstander blijft wel voetballen en geeft ondanks de stand niet op. Dat kan echter niet voorkomen dat DVVC nog 1 keer zal scoren. De einduitslag komt daarmee op 7 – 0. En klinkende overwinning voor DVVC.
Op naar de volgende wedstrijd. En dat wordt de uitwedstrijd tegen Boeimeer. Zaterdag 1 april Aanvang wedstrijd 10.15uur.