Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Vandaag, zaterdag 4 februari, de eerste thuiswedstrijd sinds de winterstop. DVVC JO10-1 ontvangt RWB JO10-1 als tegenstander.
De jongens van DVVC begonnen de wedstrijd vol enthousiasme, pit en energie. De gedrevenheid zorgde al snel voor een eerste doelpunt in het voordeel van de thuisploeg. Erg lang konden de GroenWitte echter niet genieten van de voorsprong, want snel daarna pakte RWB zijn kans en werd het 1-1.
De DVVC-ers zetten een tandje bij en scoorde weer: 2-1. RWB liet zien dat ook zij uit het goede hout gesneden waren en PATS: 2-2.
Voor de rust besloot de thuisploeg dat het beter was om met een voorsprong de rust in te gaan en tekende de 3-2 zich op het scorebord.

Tijd voor Ranja.

Sterk gemotiveerd en vol enthousiasme kwamen de jongens van DVVC na de rust het veld op. Ze speelde mooi spel, zochten elkaar op, enthousiasmeerde en moedigde elkaar aan. Aanval en verdediging werkten samen en vulde elkaar aan. Het team was rustig en sterk in het spel. De doelpunten kwamen nu in vlot tempo achter elkaar en in korte tijd stond het team op ruime voorsprong: 7-2
RWB hield zich echter ook sterk, en gaf niet op. Een tweetal uitbraken en doelpogingen hadden het beoogde effect en zo kropen ze weer iets dichterbij: 7-4
Een marge van 3 is mooi, maar de GroenWitte werden wat ongedurig. Ze voelde dat er nog meer in zat, en daar gingen ze vol overtuiging voor. Ze pikten nog twee maal een doelpunt mee: 9-4edereen heeft hard gestreden om een mooie wedstrijd op de mat te leggen en de aanwezige fans te laten genieten. Dat is zondermeer gelukt. Goed gedaan jongens, ga zo door. Op naar de volgende wedstrijd, volgende week in een jeugdderby bij de buren, Olympia’60 JO10-1. Vroeg uit de veren want de wedstrijd begint al om 08.45uur. Zet hem op en ga weer voor een mooie wedstrijd en de wil de 3punten mee te nemen naar Sportpark Dongekant. ToiToiToi.

(Verslag: Met dank aan Kelly)