DVVC pakt eerste punt in Breda door een geweldige team prestatie!! - DVVC

DVVC pakt eerste punt in Breda door een geweldige team prestatie!!

The Gunners 1

2 - 2

DVVC 1

Competitie

4e klasse F

Datum

18 november 2023 14:30

Scheidsrechter

F. Belahcen

Accommodatie

Sportpark Hooghuys
Wikketuin 15 A
4824PN
BREDA
tel. 076-5417868

In de eerste helft waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. DVVC vergat echter wel zichzelf te belonen om op voorsprong te komen na een actie van Guus de Jong.
En dan gebeurd dat natuurlijk wel aan de andere kant. The Gunners scoren 1-0 doordat te laat wordt ingegrepen door de GroenWitte om drukt te zetten op die man met de bal. Deze scoort met een afstandsschot vanaf een metertje of 20.
Uit een corner, waar een duwfout werd gemaakt op onze aanvoerder in het 16meter gebied valt vervolgens de 2-0 achter de lijn.

Dat is de wake-up call voor de DVVC-ers die zich herpakken door de aansluitingstreffer te laten aantekenen. Cody Blösser schiet na een goede individuele actie de hoop en de spirit weer in het team.

Wedstrijd kantelt:
In de tweede helft zien we, in de beginfase, een beter DVVC. Jammer is wel dat door commentaar op de leiding, door de goed leidende man van dienst, een onnodige rode kaart wordt gepakt. Tegenstrijdig als het klinkt en lijkt kantelde de wedstrijd echter wel in het voordeel van het DVVC team. Nu werd er fel gestreden in elk duel op het veld door de jonge groene brigade. Geert Jacobs knalde met een diagonaal schot uit een tegenaanval de verdiende gelijkmaker binnen.

Daarna kreeg DVVC weer een tegenvaller te verwerken door een rode kaart van de linkervleugel verdediger wegens een grove overtreding op de rechteraanvaller van The Gunners in de 75e min.
Met slechts 8 veldspelers hield DVVC daarna knap stand in de zeer hectische slotfase om zo dit eerste punt mee naar Dongen terug te nemen.

Groeten van een tevreden 
Assistent trainer DVVC;
Dilles-Jan Faro

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!