𝑽𝒆𝒕𝒆𝒓𝒂𝒏𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒗𝒐𝒓𝒎 - DVVC

𝑽𝒆𝒕𝒆𝒓𝒂𝒏𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒗𝒐𝒓𝒎

DVVC VETERANEN

3 - 2

NEO'25 Veteranen

Datum

28 oktober 2023 15:00

Accommodatie

Onbekend

Vorige week hadden de "niet meer de jongste van lijf en leden maar wel van hart" een mini-toernooi. Na afloop van dat sportieve gebeuren, waarbij ze allen volop 'in gevecht' waren voor de eer (en voor de winst natuurlijk, want fanatiek waren ze even zo goed), een oergezellige avond met live muziek en een lopend buffet waar ze heerlijk van o.a. saté konden smullen.
Tijdens dat toernooi ontmoette DVVC Veteranen De Kamelen van v.v. Dongen en wisten daar 1 puntje uit te slepen door een gelijkspel. Een brilstand: 0-0.
Tegen RFC waren ze echter niet opgewassen, die bleken een maatje te groot en de GroenWitte incasseerde 4 doelpunten en kwamen zelf niet aan scoren toe.

𝑻𝒆𝒈𝒆𝒏𝒔𝒕𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓 𝒖𝒊𝒕 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒑𝒐𝒖𝒍𝒆:
De tegenstander van vandaag NEO’25 was vorige week ook aanwezig, maar speelde in de andere poule, waardoor de krachten tussen deze twee nog niet gemeten waren. Dat ging vandaag gebeuren. En dat begon goed. Aftasten en daarna aanvallen van beide zijde tot dat er hopelijk voor de thuisploeg een goal uit (of is het IN?) zou rollen? De bal rolde langs de voeten van een GroenWitte die hem nog zacht met de neus van zijn kicksen kon raken. En daar verdween het leer pardoes achter de doellijn van de gastsluitpost.
Met een 1-0 voorsprong zochten de heren de thee op.

𝑰𝒆𝒕𝒔 𝒕𝒆 𝒖𝒊𝒕𝒃𝒖𝒏𝒅𝒊𝒈𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆𝒅𝒊𝒈𝒊𝒏𝒈:
De tweede helft was nog niet half weg of de mannen van NEO’25 zagen een mooi gaatje en knalde de gelijkmaker binnen. Domper! Over en weer eisten de teams de bal voor zich op en probeerde de buit binnen te halen. Een aanval op het NEO-goal leek gekeerd. Leek want een DVVC-speler was er als de kippen bij om de bal nog een nieuw zetje te geven toen de keeper de greep op de bal toch verloor en deze wegketste. Het tikje tekende het tweede doelpunt van de thuisploeg aan.
Dan ziet NEO zijn kans weer schoon en na een mooie aanval verschalkt de spits de keeper van de GroenWitte. Bij een gelijke stand worden de punten verdeeld maar liever zien beide teams de volle buit. Dus is aanvallen het devies. De DVVC-spits is heel dichtbij en vindt alleen de NEO-keeper nog voor zich, en naast zich. Het is een duel waarbij de goal hartstochtelijk verdedigd wordt. Iets te uitbundig met zachte dwang.
Vanaf de stip schiet de spits de keeper in de andere hoek voorbij en staan er 3 doelpunten op het scorebord voor de thuisploeg.
Een gelijkspel zit er voor NEO’25 nog altijd in. Ze matigen hun spel geenszins, blijven voetballen en vooral aanvallen. Gelukkig voor DVVC worden deze aanvallen in de resterende tijd allemaal onderschept.
Wanneer het laatste fluitsignaal klinkt zijn de 3 doelpunten goed voor 1 punt elk. 3 punten in the pocket. De mannen grijnzen van oor tot oor. Een live-muziek afsluiting zit er vandaag niet in maar een pintje gaat wel lukken. Eén als troost en één (of twee, drie?) voor de overwinning. Gefeliciteerd mannen, op naar de volgende wedstrijd.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!