𝕁𝕆𝟙𝟚-𝟙𝕁𝕄 𝕫𝕖𝕥 𝕫𝕖𝕘𝕖𝕣𝕖𝕖𝕜𝕤 𝕧𝕠𝕠𝕣 - DVVC

𝕁𝕆𝟙𝟚-𝟙𝕁𝕄 𝕫𝕖𝕥 𝕫𝕖𝕘𝕖𝕣𝕖𝕖𝕜𝕤 𝕧𝕠𝕠𝕣

DVVC JO12-1JM

5 - 0

TSC JO12-2

Competitie

4e klasse (2e fase) 13

Datum

4 november 2023 10:30

Scheidsrechter

J. van Overveld

Accommodatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
5101TA
DONGEN
tel. 0162-314832

Een nieuwe wedstrijd, zelfde ambitie. De ingeslagen weg met mooie wedstrijden en winsten voort te zetten, dat is wederom het doel van vandaag. De GroenWitte gaan dan ook voortvarend van start en zoeken naar mooie combinaties en openingen naar kansen. Al gauw vinden ze die en openen de score door een mooi raak schot. Dat smaakt naar meer. TSC, de gasten van vandaag op Sportpark Dongekant, zijn echter niet van plan zich willoos naar de slachtbank te laten voeren en proberen de thuisploeg meer de verdediging in te drukken.

𝐓𝐡𝐮𝐢𝐬𝐩𝐥𝐨𝐞𝐠 𝐨𝐧𝐭𝐝𝐮𝐢𝐤𝐭 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐤:
De DVVC-ers spelen daar echter vlot omheen en zorgen juist voor meer aanvallen. Met succes! Goal nummer 2 is een feit en ze zijn niet van plan het hier bij te laten. TSC blijft echter vechten om de bal maar krijgt niet voldoende ruimte voor goed gerichte aanvallen. En wanneer die er wel doorkomen strandt de poging op de verdediging of de sluitpost van DVVCs’ JO12-1 spelers. Of is de afwerking van het TSC-team niet afdoende om tot scoren te komen.
Het thuisteam profiteert van alle kleine mogelijkheden tot het (her)veroveren van de bal en het creëren van ruimte voor effectieve aanvallen. Dat resulteert in een 3e doelpunt. Het zelfvertrouwen groeit en groeit. De zin en de vastberadenheid nog meer te scoren groeit evenredig mee. Als het dan ook nog een 4e keer lukt lijkt men met een comfortabele voorsprong de rust in te zullen gaan. En dat gaat JO12-1 van DVVC dan ook, ook al is de voorsprong voordat het rustsignaal klinkt nog een doelpuntje gegroeid. Met een HighFive voorsprong is het lekker zoet ranja drinken.

𝐀𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐬𝐩𝐞𝐥𝐛𝐞𝐞𝐥𝐝:
Na de rust zien de toeschouwers langs de lijn een heel ander spelbeeld. Beide ploegen geven elkaar geen duimbreed toe. De aanvallen en verdediging worden gelijkelijk verdeeld. De missers ook. Dat is aan de ene kant goed voor de GroenWitte, zo houden zij de NUL, aan de andere kant betekent het ook dat er geen doelpunten meer bijkomen.

De ruststand geeft ook na het laatste fluitsignaal de eindstand aan:
DVVC behoud zijn clean sheet en houdt de 3 punten in Dongen met een mooie eindstand van 5-0.
Gefeliciteerd jongens en meisje, wederom een mooi resultaat.
Volgende week gaat het team uit naar en tegen Waspik (JO12-1), aanvang wedstrijd 11.00uur
Heel veel succes jongens en meisje.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!