Vriendschappelijk

JO11-1G oefent, op groot veld, tegen v.v. Rijen

Op wat anders een hele rustige stille morgen op het sportpark Dongekant geweest zou zijn veranderde in een levendig geroezemoes.
JO11-1G speelde een oefenwedstrijd tegen v.v. Rijen. Groot veld. Dan zijn er wel wat (extra) spelers nodig.

De Groen-Witte, vanmorgen spelend in de 'trainings-outfit', vanwege het Geel-Groen tenue van de gasten uit Rijen, gingen voortvarend van start en opende zelfs de score.

De scheidsrechter van de dag viel iets te weinig op, op het veld. Hij was nml ook in een mooi zwart scheidsrechterspak gekleed. Een mooi groen DVVC trainingsjack loste het zichtbaarheidsprobleem meteen op.

In 2x 30minuten waren er kansen en goals over en weer. De thuisploeg ging van voorsprong naar gelijke stand naar achterstand, en een beetje.
Incasseerde nog een treffer en scoorde de aansluitingstreffer, en incasseerde er weer een. Scoorde zelf nog eens en hoopte op nog een voor een gelijk spel.
Dat zat er helaas niet in deze morgen. Uiteindelijk bleek vv Rijen wat sterker. De thuisploeg liet de Rijense goalie 3x de bal uit het net plukken en moesten dat zelf 4x doen.

Het was een wedstrijd vol energie en er zijn de nodige kilometertjes gelopen.
Onder de mooie nieuwe overkapping hebben ze gezamenlijk gegeten en de meeste hebben zich daarna gemeld voor nog een vriendschappelijke wedstrijd op groot veld. Wederom tegen een v.v. Rijen team. Zo doen de DVVC teams de nodige ervaring op.

Iedereen een fijn weekend gewenst.


Er staan geen wedstrijden op de planning
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!