1e Avondwedstrijd E1 met winst afgesloten

24 april 2015 10:45

Woensdagavond hadden we voor het eerst een avond wedstrijd tegen SV Capelle. Het weer was mooi. In de eerste helft was het erg spannend voor ons, ik kreeg een schot op mijn doel en gelukkig kwam deze tegen de paal terecht. We waren even sterk en konden helaas niet de doelpunten maken Daarna nog een keer een mooie redding en konden we met een 0 - 0 naar de rust. Vlak na rust kreeg ik de eerste bal niet uit de goal en stonden met 0-1 achter. Gelukkig kon Wessel heel snel 1-1 maken . Daarna bleven we maar aanvallen en had ik het rustig. Wessel kreeg weer een mooie kans en het werd 2-1 voor ons. Ik kreeg het wat drukker maar gelukkig waren we goed aan het verdedigen. Jelle kreeg een mooie bal en scoorde een mooi doelpunt. 3-1 . Capelle bleef aanvallen en ik kon de bal nog een keer voor de lijn eruit halen zodat het even nog 3-1 bleef. We gingen weer de aanval in en jelle kon net voor tijd nog de 4-1 scoren. Dit was gelijk de uitslag. Het was een leuke wedstrijd en iedereen heeft goed zijn best gedaan.