Halve Bekerfinale A1

16 mei 2015 21:15

Om in de finale te komen voor de beker moest DVVC in Baarle Nassau Gloria verslaan.
Vol goede moed reisden we af naar het Zuiden, het was wisselvallig weer, maar niet onaardig om te voetballen.
Paraplu's voor de toeschouwers, die ruimschoots aanwezig waren, was geen overbodige luxe.
De wedstrijd begon dan ook in de regen.
DVVC starte onzeker en kon de draai niet vinden. En de 1ste goal voor Gloria kwam dan ook al voordat het 1ste kwartier gespeeld was.
Hierna zag de scheidsrechter een overtreding in een tackle van DVVC en deze kreeg geel, 10 minuten ernaast.
11 tegen 10, gelukkig werd er door Gloria niet gescoord!
Totdat DVVC weer met 11 man op het veld stond, daarna werd er gelijk door Gloria de 2-0 gemaakt.
In de 35ste minuut viel 3de goal en vlak voor het eindsignaal van de laatste helft werd de 4-0 gescoord.

Na de rust werd het spel van DVVC wel stabieler, maar niet goed genoeg om de wedstrijd te keren.
4-0 is de eindstand gebleven.