ME1 halverwege competitie nog ongeslagen

18 oktober 2015 19:30

Wedstrijdverslag Meiden E van DVVC - Good Luck

Het is zaterdag 17 okt en vandaag staat de 5e competitiewedstrijd op het programma uit bij Good-luck me1.
Er waren meiden en ouders bij die er vanuit gingen dat het vandaag weleens een moeilijkere wedstrijd kon worden, dan de 4 wedstrijden die al gespeeld waren.
De leiders hebben tegen de meiden verteld dat ze van begin af aan er in moesten vlammen, en er niet van uitgaan dat het makkelijk wordt.
De aftrap is geweest en we waren gelijk in de aanval, goede combinaties en heel goed voetbal. De keepster van Good-luck werd meteen getest.
Maar er werd nog niet gescoord,onze keepster mocht voor het eerst een bal redden in haar 5e wedstrijd. Door een mooie combinatie aanval van Meyke, Kimi en Dayna werd er gescoord.
Dayna was de eerste die scoorde daarna kwamen de meiden los en liepen ze door super voetbal uit naar 2-3-4-5 - nul.
De meiden van Good-Luck kwamen vaker bij onze doel, dat waren we niet gewend. Maar door het goede optreden van Meri, Jessica, Roos, Dwaressa en Do werd de nul gehouden.
Met de rust was de stand 9-0 voor onze meiden.

In de tweede helft was de gretigheid niet meer zo aanwezig, Good-luck kwam daardoor wat beter in de wedstrijd wat uitmonden in kansen maar door hele goede reddingen van Do, de
keepster, bleef de nul gehanteerd. Er was in de tweede helft nog een leuk moment voor Roos zij scoorde haar eerste doelpunt van het seizoen. Door dat doelpunt waren de meiden weer wakker
waardoor er nog 4 doelpunten bij kwamen en de eindstand op 14-0 kwam voor de meiden van DVVC.

Mara, Ise, Anouk, Rachel, Dwaressa, Roos, Meyke, Minke, Kimi, Dayna, Do, Jessica, Meri geweldig gevoetbald meiden, wij ouders zijn trots op jullie.