Spannende strijd met MC1 als winnaar

18 oktober 2015 19:30

DVVC MC1- Waspik MC1
Zaterdag 17 oktober moesten we voetballen tegen Waspik MC1. De scheidsrechter fluit voor aanvang van de wedstrijd. Waspik MC1 nam de aftrap, maar al snel scoorde Mila de 0-1 met een mooi schot in de goal!
Nu was Waspik MC1 aan de beurt met de 1-1. Na de rust werd het 2-1 voor Waspik MC1.
Kort na de 2-1 kwam Patty door de verdediging van Waspik MC1 heen en scoorde met een prachtig schot de 2-2.
Er was even niks meer aan de hand, Waspik MC1 hield het achterin goed dicht, maar onze verdediging: Lieke, Ashley, Jenna en Linde hielden het ook goed dicht.
In de laatste 10 minuten keken Patty en Linde elkaar aan, en door de perfecte afscherming van Patty kon Linde uithalen en met een mooi schot scoorde ze de winnende goal 2-3!!
En dus gingen wij met de drie punten naar huis.
Geschreven door Linde Zwaans DVVC MC1
Volgende week geen competitie maar een bekerwedstrijd tegen Vlijmse Boys (girls)