DVVC A1 begint competitie met overwinning op Olymiai '60 A1

26 januari 2014 10:45

Met de 2-7 nederlaag vers in het geheugen opgelopen in de najaarsreeks stonden de Dongense verenigingen weer tegenover elkaar. Goed was te zien dat er onder leiding van trainer Piet Gabriëls de laatste weken intensief getraind is, want DVVC was fel en speelde bij vlagen Olympia van de mat.
Reeds in de 6e minuut wist Raymond Heijne na een goede pass de score te openen. In de 1e helft had de wedstrijd al beslist moeten zijn, maar werden de kansen niet benut.
Olympia kwam bijna niet voor de goal van Lesly, maar zo als het vaak gaat wisten ze net voor de rust met een gelukje de gelijkmaker te scoren.
Na de rust na het toepassen van enige wissels werd het spel nog beter en scoorde Stefan van Dongen een hattrick zodat DVVC de eerste overwinning in de knip heeft.

Door collectief goed te spelen is deze overwinning tot stand gekomen.

Dit geeft in ieder geval een goed gevoel voor de mannen van Kees van Loon en Piet Gabriëls om a.s zaterdag de wedstrijd tegen Desk A3 tegemoet te zien.