13 februari 2016 22:45

Zaterdag 13 februari 2016

Vandaag mochten de meiden van DVVC Mc1 eindelijk aantreden voor de eerste competitiewedstrijd tegen DIA.
Vanaf de aftrap was het DVVC met het beste van het spel.
Na een aantal gemiste kansen was het Floor die de score opende met een geplaatst schot in de hoek. Niet veel later was het wederom Floor die op dezelfde wijze de keepster van DIA wist te passeren 2-0. DVVC conbineerde er vrolijk op los en kreeg nog wat kansen welke niet werden benut. De ruststand 2-0. De tweede helft was goed en wel begonnen en DVVC maakte via Patty haar derde treffer 3-0. In de tweede helft was DIA ook enkele keren gevaarlijk voor het doel van DVVC. De doelvrouwe Sanne wist echter haar doel schoon te houden. Halverwege de tweede helft werd Laila, vanuit buitenspelpositie, weggestuurd. Ze werd echter niet teruggefloten en scoorde de 4-0.
Ook in deze helft liet DVVC weer verschillende leuke combinaties zien. Ook verdedigend stond het als een huis en werden er bijna geen kansen weggegeven. wederom was het Floor die een doeltrap wist te onderscheppen en niet aarzelde. Van 18 meter haalde ze uit en wist de bal over de keepster in de rechterbovenhoek te plaatsen 5-0. Het slotakkoord was voor Patty die het zestal voor DVVC vol maakte. De eindstand 6-0.
De dames hebben een puike wedstrijd laten zien en mogen met recht trots zijn op deze wedstrijd.