Pupil van de week: Nikki Goorts

11 april 2016 22:15

Hallo mijn naam is Nikky Goorts,
ik ben 8 jaar oud en voetbal in de F2 bij DVVC.
Vandaag was ik pupil van de week bij DVVC1 - DEVO een belangrijke wedstrijd ivm het kampioenschap .
Ik werd vriendelijk ontvangen waarna ik in de bestuurskamer met het bestuur van DVVC en DEVO heb kennisgemaakt en werd voorzien van een glaasje drinken.
Daarna ben ik mezelf gaan omkleden voor de aanvang van de wedstrijd waarin ik vanaf de middenstip naar de keeper van DEVO mocht dribbelen en proberen te scoren.
Daarna mocht ik in de dug out plaatsnemen om de wedstrijd te volgen, helaas werd er in de eerste helft niet gescoord.
In de rust heb ik nog wat te drinken gekregen waarna de 2 de helft van start ging waarin DVVC toch wel de overhand nam en kansen kregen maar weinig geluk kenden, tot er gewisseld werd.
Ongeveer 10 min voor het einde viel toch de belangrijke 1-0 waardoor we nog zicht houden op het kampioenschap en ik toch nog 1 keer naar het scorebord mocht lopen .

Na de wedstrijd kreeg ik nog een lekker frietje met 1 frikandel en een oorkonde en wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers erop waarop ik heel trots ben. We hebben daarna nog lekker gefeest op de overwinning waarbij ik ook nog op tafel heb gedanst samen met Koen.
Het was een kei leuke dag en wil iedereen bedanken voor deze dag.