Mooie winst DVVC vr1 vs Desk vr2

14 november 2016 23:15

Vandaag (zon. 13 nov.) stond de wedstrijd, tegen de nummer 3 van de competitie, Desk vr2 - DVVC vr1 op het programma.
Al vroeg moesten we verzamelen om, om 10.00uur aan te treden tegen Desk. Iedereen was op tijd aanwezig maar de kleedkamer verlaten wegens de kou (die uiteindelijk meeviel) ging moeizaam. De wedstrijd daarentegen absoluut niet.

DVVC opende in de eerste 2 minuten door een mooi samen spel de wedstrijd, wat resulteerde tot een mooie goal. Het ging om een mooie pot voetbal en DVVC liet zich niet van de wijs brengen. Wat ze bracht op een 3-0 voorsprong, echter waren de laatste 10 minuten van de eerste helft zwaar voor de dames van DVVC waardoor Desk eerst vanuit een corner en daarna vanuit een directe aanval 2 keer het goal van DVVC wist te raken...

Met 3-2 gingen de dames de kleedkamer in!

Na een teambespreking en een bekertje ranja werd de 2e helft gestart. DVVC was nog met de gedachten in de kleedkamer, want Desk wist met een snelle aanval in de 47ste minuut hun team op gelijke stand te brengen. Er was nog niks verspeeld en we wisten dat het niet gemakkelijk zou worden, maar door zeer mooi samenspel en een positieve coaching door de aanvoerster en eigenlijk alle dames van DVVC wist DVVC toch nog een paar keer het goal van Desk te vinden.
Ook Desk kreeg nog een kans en legde de bal achter de keeper van DVVC.
Na 90 minuten stond er 4-7 op het bord en gingen de dames van DVVC met 3 punten naar huis.

Het was een mooie sportieve wedstrijd waarbij positieve coaching en elkaar onderling helpen een zichtbaar resultaat bracht!
Wij willen ook de meiden van MO-17 bedanken voor het ondersteunen van ons team.
De dames van DVVC mogen volgende week iets langer slapen en thuis aantreden tegen vv Rijen.
Aanvang wedstrijd: 10.00uur

Tekst: Mandy Raaijmakers