MO17 zet de puntjes op de i

28 mei 2018 14:15

Zaterdag 26 mei 2018

Na vorige week het kampioenschap binnen te hebben gehaald was vandaag ‘t Zand te gast bij DVVC.
Doelstelling voor vandaag, het seizoen ongeslagen afsluiten.
De kersverse kampioenen gingen voortvarend van start en mochten na zes minuten de eerste treffer laten aantekenen. Amper twee minuten later maakte Floor haar en DVVC’s tweede doelpunt en verdubbelde de voorsprong naar 2-0.
In verband met de extreme warmte was afgesproken tijdens de eerste helft een drinkpauze in te lassen. De speelsters maakte hier dankbaar gebruik van. Na de drinkpauze waren de meiden van DVVC niet goed bij de les. ‘t Zand profiteerde maximaal van een aantal persoonlijke fouten en bracht in een tijdsbestek van drie minuten de achterstand terug naar een 2-2 gelijke stand. Lang kon ‘t Zand overigens niet genieten van de gelijke stand omdat Melanie DVVC al weer snel op voorsprong schoot, 3-2.
Met deze stand zochten de dames de kleedkamers op voor de nodige verkoeling.
Na rust stelde DVVC orde op zaken en snelde naar een 5-2 voorsprong door doelpunten van Sharnilla en Juul.
‘t Zand wilde zich echter nog niet gewonnen geven en uit een vrije trap wist men de stand terug te brengen naar 5-3. De meiden van DVVC hadden het betere van het spel en bepaalde de eindstand op 6-3.

Na het eindsignaal werden de meiden van mo17 door de vereniging gehuldigd met een bloemetje, eten ,drinken en een aandenken aan het behaalde kampioenschap.

DVVC terugkijken op een uitermate sterk seizoen waarbij alle wedstrijden. In winst werden omgezet Een puike prestatie waarmee de meiden hebben bewezen de tweede klasse te zijn ontgroeit en klaar te zijn voor de eerste klasse.

Meiden, leiding en DVVC gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.