Trage Start MO15

22 oktober 2018 11:15

Hadden de dames van MO15 het luie herfstvakantiegevoel nog niet van zich afgeschud of waren het de sterallures door de fotoshoot voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Roosendaal? Wie het weet mag het zeggen maar opperbest was het begin niet te noemen. Binnen een kwartier keken de dames, tot grote frustratie van de nodige fans langs de kant, tegen een 0-2 achterstand aan.
Bij, weer, een DVVC aanval in het 2e gedeelte van de 1e helft hield men de adem in en durfde niet helemaal optimistisch te zijn. Ten onrechte zo bleek. De aansluitende treffer werd mooi ingeschoten. 1-2. Hoop en verwachting, nog eentje en dan is het tenminste gelijkspel.
De Groen-Witte fans werden op hun wenken bediend; 2-2 en zelfs, waarachtig 3-2. Aanval op aanval op het Roosendaalse doel volgde. Een kwestie van tijd, geluk maar uiteraard beter voetbalspel dan in de eerste minuten en knal 4-2.
Met een opgeluchte lach op hun gezichten gingen de dames naar de ranja.

Opgevijzeld zelfvertrouwen:
Het zelfvertrouwen opgevijzeld en strijdlustig begon men na de rust aan de 2e helft. Wat zat er in die ranja? De meiden gingen als een speer. Die 5e goal die bij menig speelster van de thuisploeg zo vlak voor rust op de slof lag, maar het net nét niet wilde vinden viel nu in een mum van tijd. En ook nummer 6. En 7. En 8. Een aantal Roosendaalse dames vond het al wel mooi geweest, de andere helft beet zich vast in nog meer snelheid, nog meer aanval, nog meer aanmoediging naar de andere teamleden. Een mooie aanval volgde. En een, voor de Dongense ploeg, nog mooiere redding van de DVVC goalie. De Roosendaalse keepster daarentegen moest, hoewel ze zich dapper verweerde, nog een goal incasseren.

Dubbele cijfers?:
Gaat de thuisploeg de dubbele cijfers halen? Ze waren er in elk geval verbeten naar op zoek. Te verbeten wellicht, de schoten gingen naast, over, werden onderschept, miste richting of kracht maar belandde niet meer tussen de palen.
Na een trage start wordt na het eindsignaal 9-2 genoteerd ten gunste van DVVC.
Dametjes wederom gefeliciteerd, het koppie niet laten hangen en goed teruggekomen. Op naar de volgende wedstrijd, chapeau.