Vanaf het begin van de wedstrijd zocht DVVC de aanval maar verder dan drie
corners in korte tijd en een schot van Amir Zandi (net naast) kwam men niet.
de uit zijn doel komende keeper Jan-Willem Siemons richting doel kon plaatsen.
Gelukkig voor DVVC kon verdediger Stefan Celi nog net de bal op de doellijn
wegwerken. Hierna golfde het spel wat op en neer zonder dat er zich gevaarlijke
momenten voordeden voor beide doelen. Daar kwam in de 32e minuut verandering in
toen Amir Zandi uit een vrije trap DVVC naar een 0-1 voorsprong schoot. Vijf minuten
voor rust kreeg Remco Kroese de kans de voorsprong te vergroten maar keeper
Rick Machielse van Advendo voorkwam dat.

Sterker Advendo na rust:
Het eerste kwartier na de rust een sterker Advendo maar meer als wat corners en vrije trappen leverde dat niet op.
In de 65e minuut een kans voor Emran Pourmanaf maar die schoot alleen voor de
keeper hoog over. In de 75e minuut maakte DVVC doelpunt nummer twee. Tenminste dat dachten de spelers van DVVC want de scheidsrechter wees naar het midden.
De grensrechter van Advendo bleef met zijn vlag omhoog staan maar daar
keek de scheidsrechter niet naar, dus ging hij zelf maar naar hem toe. En jawel hoor de scheidsrechter keurde het doelpunt af omdat de bal over de achterlijn was
toen Remco Kroese de voorzet gaf waaruit gescoord werd.
De laatste tien minuten gebeurde er nog genoeg. Het begon bij een duel om de bal in het 16 meter gebied van DVVC waarbij scheidsrechter Dorsman uit Barendrecht aan Advendo een strafschop toekende en dat cadeautje nam speler Umit Coc van Advendo maar al te graag aan en zette door zijn strafschop te benutten de stand
1-1 op het scorebord.

Spannend slotakkoord:
Hierna kwam DVVC nog een keer goed weg bij een aanval van Advendo, maar de laatste minuten inclusief blessuretijd waren voor DVVC.
Daarin speelde Stefan van Dongen een belangrijke rol. Eerst met een lob over de
uitgelopen doelman die net naast ging, daarna een schot op de paal door Stefan en ver in blessuretijd, bij een goed genomen vrije trap van Koen Swanen, kopt dezelfde Stefan van Dongen DVVC naar een 1-2 overwinning.

DVVC heeft het zichzelf, door wat slordigheden, onnodig moeilijk gemaakt. De laatste minuten waren ongemeen spannend en kon DVVC de wedstrijd alsnog winnend afsluiten.