Lekker potje voetbal door JO11

17 februari 2019 10:00

Op deze mooie zaterdag mogen de jongens en het meisje van de JO11 de strijd aan gaan met de JO11-5 van Boeimeer. Een lekker zonnetje en veel zin geven goede hoop voor deze wedstrijd.

Vanaf de eerste trap zijn de groen-witten bij de les en wordt afgetast hoeveel tegenstand er wordt geboden. De wedstrijd gaat lekker gelijk op en beide teams proberen hun eigen spel te gaan spelen. Dat lukt DVVC prima en er zijn dan ook een paar bescheiden kansjes.

Het is echter Boeimeer dat halverwege de eerste helft als eerste gevaarlijk wordt. En als de verdediging van DVVC de bal niet weet weg te werken beland deze helaas in de touwen. DVVC laat zich niet uit het veld slaan en gaat direct na de aftrap af op het doel van Boeimeer.

En met succes want binnen een minuut is de stand weer gelijkgetrokken. Met een gelijke stand zullen we ook gaan rusten.

Na de rust is het DVVC dat snel oprukt naar het doel van Boeimeer en binnen korte tijd ook de voorsprong neemt door een mooi uitgespeelde aanval. En DVVC vergroot de score 5 minuten later nog verder door nogmaals de bal achter de keeper van Boeimeer te plaatsen. En dan volgt ook doelpunt nummer 4 voor DVVC.

DVVC wordt een beetje overmoedig en het spel wordt iets minder. Boeimeer kan daar gebruik van maken en scoort dan ook al snel. Vervolgens blijft het spel over en weer gaan en gaan we richting het einde van de wedstrijd.

Dan ziet DVVC nog een keertje kans om de doelman van Boeimeer te passeren en de voorsprong weer te vergroten. Boeimeer blijkt echter taai en blijft voetballen en weet door onoplettendheid van DVVC zelfs nog een keer te scoren.

De eindstand wordt uiteindelijk vastgesteld op 5 – 3. Waarmee DVVC een mooi resultaat behaalt na een wedstrijd die vol stond van leuk en aantrekkelijk voetbal.