MO17 scoort er op los bij uitgestelde wedstrijd tegen Theole

1 april 2019 18:45

Zaterdag 30 maart 2019

Op het programma DVVC - Theole.
DVVC begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam na een minuut op voorsprong toen Patty wist door te breken en haar voorzet door Juul doeltreffend werd afgerond.
Amper vijf minuten later een schot van Mila dat van richting werd veranderd en de 2-0 was een feit.
Het was snel duidelijk dat DVVC een rustige wedstrijd tegemoet ging en weinig gevaar hoefde te duchten van Theole.
Toen Floor daarna zorgde voor de 3-0 was de wedstrijd wel gespeeld.
Door doelpunten van wederom Juul en Lizzy stond de ruststand 5-0 op het scoreord.
in de tweede helft eenzelfde spelbeeld, DVVC in de aanval en Theole in de verdediging.
Door 2 doelpunten van Lizzy werd de score verhoogd tot 7-0.
Het verdiend bewondering dat Theole het kopje niet lieten hangen en bleven werken.
Voor de meiden van DVVC was er een nieuw doel ontstaan en dat was streven naar dubbele cijfers.
Toen Mila en sharnilla de score hadden verhoogd naar 9-0 was het niet de vraag of maar wanneer de 10e zou vallen.
met nog twintig minuten op de klok viel die er te beurt aan Mila,10-0.
In de resterende minuten wist Lizzy nog drie maal doeltreffend te zijn en de score te verhogen naar 13-0.
Tegen het einde van de wedstrijd was het slotakkoord voor Theole en wist met een schot van de rand van de zestien de eer te redden en de eindstand op 13-1 te brengen.
Wederom een goed resultaat en de meiden handhaven zich knap in de top van de ranglijst.