DVVC laat koppositie liggen bij TPO.

1 november 2019 19:45

Trainer Suat had zijn mannen al gewaarschuwd dat de wedstrijd niet makkelijk zou worden en dat bleek ook. Helaas lukte het DVVC niet om de 3 punten mee naar huis te nemen maar werd het 1 punt. Gezien de wedstrijd was een gelijkspel misschien wel een terechte uitslag. Maar waren beide ploegen niet te vrede met de uitslag.

DVVC begon erg goed aan de wedstrijd en na een goede actie van Geert was daar meteen de eerste corner. Deze corner werd scherp genomen door Maikel en viel voor de voeten van Stefan v Dongen. Die was helaas niet gelukkig en zag zijn bal op de lat terecht komen. Gelukkig was daar Kevin die scherp reageerde om DVVC toch op 0-1 te schieten.
Na de 0-1 kwam er nog een grote kans op 0-2 maar was DVVC het daarna volledig kwijt.
Na was knullige fouten was daar ineens de 2-1 voorsprong voor TPO. Bij de 1-1 zag de altijd solide Tim er niet best uit en kon hij de 1-1 niet voorkomen. Bij de 2-1 van TPO was het weer balverlies dat DVVC de das om deed. TPO schakelde snel om en kon zo erg gemakkelijk de 2-1 tegen de touwen schieten. DVVC kwam hierdoor niet meer in het spel dat het vooraf wilde spelen en werd op veel fronten afgetroefd. Tot verbazing van de mee gereisde supporters kwam daar voor rust nog een doelpunt bij voor TPO. Na een goede onderschepping van de voorhoede speler van TPO kon die met weinig druk de 3-1 op het scorebord zetten.
Voor DVVC was dit gelukkig de ruststand want er hadden er zomaar nog meer kunnen vallen.

Na de theepauze kwam DVVC erg sterk uit de kleedkamer en ging het vol goede moed voor de aansluitingstreffer en die viel dan ook binnen 5 minuten. Na een diepe bal van Maikel kwam Geert 1 op 1 met de keeper. Die twijfelde geen moment en schoot de bal met zijn slechte been voorbij de keeper. Hier putte DVVC moed uit en ging het verder om de 3-3 te maken. De verdediging met Dennis, Kevin, Nick en Dylan de Ruijsscher gaven in het begin van de 2e helft heel weinig weg. Mocht er wat door komen was daar Tim weer om te ondersteunen. Op het middenveld waren het Stefan v Dongen, Maikel en Emran die nu wel voor elke bal wilde vechten en er nog alles aan wilde doen om de 3-3 te maken.
Na wat kansen voor Jason(bal breed ipv schieten), Remco (kopbal op de paal) en Geert kwam daar uiteindelijk toch de 3-3.
Na een overtreding op Remco kreeg DVVC een vrije trap aan de rechterkant van het veld die genomen werd door Maikel.
Deze vrije trap werd strak op het doel genomen en werk uiteindelijk door een speler van TPO onderkant lat binnen geschoten. Hierna bracht Suat verse krachten in het veld (Koen > Dylan R - Stefan Celi > Kevin - Amir > Dennis) om nog vol voor de 3-4 te gaan. Wel was het nog opletten voor de snelle counters. Daarvoor waren verse krachten Koen en Stefan ingebracht om goed mee om te schakelen en vervolgens vooruit te denken om nog iets te creƫren. Na een snelle ingooi was het Amir die nog de 3-4 op zijn voet had maar die werd gestuit door de TPO verdediging. Daardoor eindigde de wedstrijd in 3-3 en moesten beide ploegen leven met een punt.

Helaas kon DVVC de 3 punten die mee naar Dongen nemen maar had dit ook grotendeels aan zichzelf te danken. Na een dramatische 1e helft maar een erg goede 2e helft was een punt zeker verdiend maar had er aan het einde van de wedstrijd nog wel 3 punten in gezeten. Komende zondag komt SV Advendo op bezoek en is DVVC gewaarschuwd. Ook hier heeft het wel eens van verloren door een erg slechte helft te spelen maar zullen ze nu vol voor de 3 punten gaan!