3 - 2

ST TPO/VOV zat 2

5e klasse 10

16 februari 2019 14:30

Wanneer je met de rust 2-0 voor staat word je door het heerlijke zonnetje en de warme thee wellicht een beetje slaperig en krijg je binnen de minuut in de 2e helft de aansluitingstreffer om je oren. Dat is wel even schrikken. Gelukkig kunnen ze er op de bank nog grapjes over maken, zij hoeven zich op dit moment niet in het zweet te werken om de voorsprong te behouden. En die beste stuurlui, tja die staan nog altijd aan wal.

Gelukkig voor de groen-witte scoren zij nog een keer. Onder luid protest van een verdediger. De scheidsrechter blijft vastberaden. De bal is over de lijn geweest voordat de verdediger er zijn been tegen gezet heeft. De thuisploeg is weer een doelpuntje uitgelopen.

Wanneer de volgende goal, vanuit een hoekschop, met veel geduw en gehinder, door de gasten, binnen wordt gekopt is het gemopper, ook langs de zijlijn, luidkeels te horen.
Het verschil is teruggebracht naar 1 doelpunt.
De gasten gaan een alles of niets tactiek inzetten en de thuisploeg speelt voor lijfsbehoud.
Dan kan het wel eens gebeuren dat je in je enthousiasme iets doet wat volgens de scheids niet helemaal door de beugel kan. En staan je ploeggenoten zo maar opeens met een mannetje minder binnen de lijnen omdat je wat minuten op het strafbankje zit weg te tellen.
ST TPO/VOV hoopt ervan te kunnen profiteren dat het elftal een ietsje gekrompen is, maar al lopen sommige DVVC-ers op hun tandvlees er is toch telkens wel een spurtje uit te halen.

Luidkeels worden de nog te spelen minuten vanaf de bank telkens de ether in geslingerd. Vanaf het gastenbankje ook, maar dan met heel andere getallen. Gelukkig is er maar één die het daadwerkelijk beslist en onverstoorbaar zijn eigen klokje bijhoudt.
Nog een maal een uittrap vanaf ‘vijandig’gebied en het eindsignaal klinkt.

Vooruit jongens de derde helft kan beginnen. Gefeliciteerd met de 3-2 overwinning vandaag. Op naar de volgende wedstrijd!